Friday, 23 December 2016

BIO VELOCITY SLEEP MATE WOUUUU!!!! SEPANG, KLIA, NILAI



Mesti ramai tertanya-tanya… apa yg istimewa sgt dgn BVSM ni kan?
seperti yang kita semua tahu dan rasa...

Semua orang :-
  • Tidur…SETUJU?
  • Stress dgn overload rutin harian…SETUJU?
  • Perlukan rehat & tidur yg berkualiti…SETUJU?
  • Mengalami masalah kesihatan…dari yg sakit ringan hingga lah yang mempunyai penyakit kritikal…SETUJU?
  • Setiap kali bangun pagi … terasa diri lemah & tiada semangat nak ke tempat kerja…SETUJU?
  • Berhadapan dgn penggunaan peralatan elektronik dlm kehidupan harian…walau dimana sajer…SETUJU?
Kebanyakkan orang :-
  • Ada masalah dgn tidur (gangguan/sukar nak tidur) Iaitu  INSOMENIA…SETUJU?
  • Tidak suka makan ubat bila sakit…SETUJU?
  • Berhadapan dengan gangguan emosi…Iaitu EMOSI tak stabil (mudah marah, sensitif, murung, tertekan)…SETUJU?
  • Beraura NEGATIF…terlalu negatif minded…SETUJU?
  • Datang tempat kerja dengan wajah kusam, & tak bersemangat…especially, after weekend!!!….SETUJU?
  • Mengalami masalah gangguan saraf (strok, S.L.E, sakit urat, sendi & otot)… SETUJU?
Itu lah antara beberapa “PENYAKIT” yg kita semua tak perasan atau memang buat DONO!!! Tak amik kisah… Sebab bila sakit, tak pe…hospital kan ada!!! This will be really pain a lOt dear… kalau kita tak take care kesihatan dari awal & akan menjejaskan tugasan harian kita…nampak jer SIMPLE but it WORSE when it HAPPEN !!!





FAKTA MENGENAI BIO VELOCITY SLEEP MATE (BVSM) @ TILAM KUAT


BVSM membantu untuk mengimbangi tenaga badan kita yang terdedah oleh pencemaran, penyakit, virus, tekanan, gaya hidup yang tidak sihat dan radiasi. Teknologi bio velocity (aliran tenaga sihat) akan membantu untuk mengimbangi tenaga yang tidak seimbang yang akan membantu:



    
  •  meningkatkan kadar metabolisme badan kita mengaktifkan sel-sel berfungsi   
  •  menggalakkan peredaran darah  
  •   meningkatkan daya tahan tubuh dan meningkatkan sistem imun 
  •    meningkatkan tahap tenaga 
  •    menstabilkan emosi dan mengurangkan tekanan
  •   re-energizes, pembaikan dan meremajakan sel-sel    
  •  meningkatkan daya hidup    
  •  meningkatkan keupayaan penyembuhan semulajadi   
  •  mengharmonikan fungsi-fungsi fizikal   
  •  melegakan keletihan dan kesakitan  
  •   merangsang dan mengawal sistem saraf autonomik   
  •  menggalakkan fungsi jantung   
  •  menggalakkan tidur yang sihat dan berkualiti




BVSM dibuat menggunakan gabungan kepakaran dari 3 negara: -


Bahan anti-bakteria diimport dari Jerman


Teknologi bio velocity berasal dari Korea

Dan semuanya dipasang (dijahit) di Malaysia




BVSM telah melalui beberapa siri ujian di Bonch-Bruevich Saint-Petersburg State University Telekomunikasi, Rusia pada awal tahun 2013. Kajian diketuai  Profesor Edward Krizhanovsky, seorang profesor dalam bidang Fizik yang juga pengasas dan Ketua Pegawai Eksekutif Telebiomet Pusat Saintifik di Moscow. Beliau telah menerbitkan lebih daripada 80 artikel dan jurnal saintifik, 3 buah buku dan 12 corak.
Dalam kajian ini, mereka telah memanggil 40 peserta berusia antara 20 hingga 26 tahun.Mereka telah menggunakan kaedah eksperimen berikut:

    
Crownscopy - analisis mengenai tenaga manusia
    
Luscher Warna Ujian - analisis mengenai warna manusia berdasarkan diagnostik psikologi dan fisiologi
    
Aurabook - percubaan pada tenaga aura manusia optik
    
Tekanan darah - darah ujian tekanan
    
Stange Probe - ujian pernafasan
Berdasarkan 4 eksperimen ini,  keputusan menunjukkan bahawa selepas menggunakan BVSM selama 30 minit:

    
Tenaga badan manusia menjadi lebih stabil
    
BVSM membantu mengekalkan keseimbangan tenaga dalam tubuh manusia
    
BVSM juga meningkatkan tahap tenaga
    
Ia membantu untuk mengurangkan defisit bergantung kepada tenaga untuk membekalkan oksigen ke seluruh badan.



Cara penghasilan Bio Velocity Sleep Mate
Disuntik/disembur garam Laut Dalam
Didedahkan pada cahaya matahari selama sebulan pada waktu pagi sahaja sebab masa ni ada unsur istimewa pada cahaya matahari untuk kesihatan.
Gabungan teknologi dari Kajian selama 20 tahun, hasil kajian saintis Jerman, garam laut dalam dari Korea dan di kilangkan di Malaysia.

KENAPA GARAM ?
Rawatan garam sudah lama di amalkan di blok Soviet dan Eropah timur dan negeri China. Garam juga mainkan peranan penting dalam perubatan Islam dan gangguan makhluk halus serta penawar racun.
Di adun dalam bentuk Bio Velocity dengan kelajuan gelombang yang berupaya menembusi badan manusia, bergetar dan bertindak dengan molekul air dalam badan, ikatan air terputus terbebas tenaga dalam bentuk haba dan menghasilkan oksigen.
Bila haba di bebaskan ia melarutkan kolestrol yg tersumbat di salur darah juga larutkan darah beku di arteri jantung dan otak, darah lancar seluruh badan.
Bila darah lancar semua masalah kesihatan akan kembali dgn izinNya, hormon seimbang, pembaharuan sel berlaku sebab tu kita boleh jadi semakin sihat dan awet muda.

KENAPA TENAGA MATAHARI DAN GARAM NI DIPROSES PADA BVSM ?
● Sebab masa tidurlah renewal sel berlaku, tetapi hanya dengan tidur yang lena.
● BVSM membantu untuk dapatkan 'deep sleep' tanpa gangguan supaya segala proses penyembuhan berlaku dengan maksima yg mungkin
● Otak dapat berehat dari sebarang emosi, interaksi dan membuat keputusan
● Tidur yang lena dengan sleepmate akan pulihkan aura, tenaga dan juga jiwa yang tenang


CARA PENGGUNAAN BVSM

Bukakan dan letakkan Bio Velocity Sleep Mate™ di atas tilam. Letakkan empat tali elastik di setiap sudut penjuru tilam..

CARA PENJAGAAN BVSM

BV Sleep Mate™ boleh dicuci setahun sekali.Jika kotor cuci dgn tangan menggunakan sabun mandian bayi.Gunakan bahan pencuci kain yang berorganik untuk mencuci dengan tangan secara lembut dan keringkan di bawah matahari waktu pagi jam 7pg-10pg shj.Dicadangkan cuci di kawasan yang terkena kotoran sahaja.

SAIZ BVSM

Pelapik tilam bersaiz Queen..Namun begitu,jarak kesan Bio Velocity SleepMate™ boleh menjangkaui sehingga jarak 3 kaki.



 Testimoni






HARGA

 Harga BVSM ini ialah RM 1488

Tapi saya tak nak membebankan anda, 

kerana saya nak bantu anda untuk sihat

So...Nak bayar Ansuran pun boleh


Deposit RM 300Selebihnya Ansuran sebanyak 3 kali



Nak order hubungi je saya..
Ika 01110328085
cod area
mydin kota seriemas, Nilai
Petronas Kuarters KLIA
Zemart, Enstek
KLIA
KLIA2
KARGO

1 comment: