Tuesday, 17 January 2017

SIDE INCOME?


Bila ada yang ajak berbisnes... apa perkara pertama yang keluar di minda korang???

Hmmm.. apapun yang bermain di minda, itu semua alasan yang kita sendiri wujudkan.. 

Ieka nak share salah seorang Insan berjaya dalam bisnes TLC... 

Her story really Inspiring me... 

Ex Account Executive with salary RM2200.. graduate Uitm Degree of Accountancy.. berhenti kerja pada 2013, dan berniaga FULL TIME bersama TLC sehingga kini"
.
ALHAMDULILLAH!!! TAHNIAH CDM Farhana Ramli di atas pencapaian RM2,000,000 sales bersama kumpulan!!!
.
Beliau bermula dengan zero sales sahaja, kemudian melonjak ke RM20,000 sales, then RM60,000, kemudiannya ke RM180,000 sales, seterusnya beliau mencapai RM720,000 sales, dan kini, beliau genggam erat, bukti 7 ANGKA SALES bersama jemaah beliau di TLC!!! Gila! Memang Gila! GILA dan LAPAR utk jadi cemerlang!
.
Memetik kata2 CDM Ana "jgn kita compare diri kita dgn orang lain, kita lihat diri kita, tanya diri kita, bila kita nak sampai ke destinasi kita dgn secepat mungkin!"
.
Tahniah CDM Ana, TLC sgt berbangga dgn CDM yang mana CDM Ana ni kecik2 cili padi ya, yg telah melahirkan ramai usahawan2 berkualiti di bawah naungannya! Well done CDM Ana!
.

Even kak ana yang ada degree dan ada kerja tetap gaji besar, ambil keputusan untuk Fokus berniaga bersama TLC.. Ya Allah, memang tak rugi bila berniaga bersama TLC ni.. Mentor sentiasa ada untuk tarik dan sokong kita..


Bersalin bulan 12, siapkan CDM pun dalam nk tunggu hari bersalin!
Ada anak kecil, mengandung, suami tak bagi..semua tu tak jadi penghalang untuk CDM Ana berjaya!!!

korang yang nak cari side income, nak mengubah masa depan keluarga, tapi takde ilmu, nak cakap pun tak reti, takut itu, takut ini... dan macam macam benda negatif yang terlintas di fikiran korang???

percayalah.. apa yang korang rasa tu saya pun merasainya, malah CDM farhana pun melaluinya.. 
saya pun mana reti sangat nak becakap, nak bejual.. takut jualan tak habisla, tak laku la.. rupanya itu semua benda negatif yang hadir dalam minda kita..

apa kata sekarang positifkan minda dan kata, "aku boleh"... "aku nak".
korang pasti boleh!!!

Mentor ada bersama kita, bantu kita, guide kita.. 

hubungi ika sekarang untuk mulakan perubahan...

0168299592

tak mo tangguh lagi daaaaa... heheheh..
kita start sekarang...cari side income untuk diri sendiri dan juga keluarga...


Pacu lebih laju bersama tentera TLC! 

No comments:

Post a comment