Thursday, 9 February 2017





"Manjakan diri bersama kesegaran abadi"
Losyen premium beatiful aromaterapi menyediakan cara baru utk meningkatkan semangat,melegakan tekanan dan memberikan penyeimbangan secara semulajadi dgn haruman
:-) ia mengandungi pati minyak dari lavendar tulen yg dpt menenangkan,menguatkan minda dan meningkatkan semangat
:-) selain pati minyak lavendar ia mengandungi vitamin E ,vitamin BCompleks dan ekstrak tumbuhan.


Rangkaian penjagaan diri Premium Beautiful termasuk Syampu Badan, Losyen Tangan dan Badan, menyediakan cara baru Aromaterapi untuk meningkatkan semangat, melegakan takanan dan member penyeimbangan secara semulajadi dengan haruman. Ia mengandungi pati minyak dari lavender tulen yang dapat menenangkan, menguatkan minda dan meningkatkan semangat. Selain pati minyak lavender, ia mengandungi Vitamin E, Vitamin B kompleks dan ekstrak tumbuhan.


Tapi kan U'olls... sebenarnya bukan itu je kegunaan Premium beautiful hand and body lotion.. u'olls percaya tak kalau Ieka kata, lotion ni sebenarnya anti nyamuk?? 

haaaaa... tak perlu percaya melainkan u'olls cuba sendiri...

ni testimoni ieka sendiri tau.. dulu setiap malam beperang dengan nyamuk..walaupun dah guna peyembur nyamuk, guna penghalau nyamuk elektrik tu.. semua x jalan.. bil letrik meningkat adalaaa... hmm membazir!!!

tapi sejak guna lotion ni.. bukan je anti nyamuk, kulit anak2 pun jadi cantik dan lembap je.. kulit ieka pun sama.. dah seisi keluarga boleh guna..memang best laaaa...




Dah bagi pakai lotion anti nyamuk ni kat anak2 ke?

Kadang kadang guna penyembur nyamuk kejap je nyamuk lari.. 

Tpi guna lotion ni, InsyaAllah sepanjang malam nyamuk x dekat..

Siapa tak sayang anak.. gaduh2 pun, diorang juga permata hati..

Dapatkan premium beautiful hand & body lotion sekarang..

Pm ieka 011 10328085

#lotion
#antinyamuk

No comments:

Post a comment