Tuesday, 14 March 2017

Long Girdle Premium Beautiful Corset




Premiumbeautifulselangor

Salam semua... korang tau tak premium beautiful corset ni ada beberapa part?

Untuk yang belum tau lagi,  PB ni consist of 3 parts which is Long Girdle,  Waist Nipper & Long Brassie. Every part ada kelebihan masing2 tau 😚

So,  entry kalini yang Ieka nak cerita adalah Long Girdle PB. Ciri2 dia:

💫 Senang nak pakai, senang jugak nak ke toilet. No worries!

💫 Langsung tidak menekan bhgn peranakan!

💫 Lace yg terdapat pada long girdle ni disulam dgn FIR!

Fungsi Long Girdle PB ni pulak:


  • Bahagian hadapan long girdle premium beautiful "berbentuk rahim" berfungsi menyokong rahim selepas melahirkan anak. Pernah dengar tak istilah " rahim jatuh" ? Yes, fungsi long girdle ni memang membantu "mengangkat" rahim dan menyokong sepenuhnya bahagian rahim.
  • Membantu mencegah kanser rahim dari peringkat awal.

  • Technology FIR pada premium beautiful membantu untuk menstabilkan hormone wanita. To those yang ada masalah period tak teratur or masalah period yang banyak dan tak berhenti, anda boleh cuba long girdle nih.
  • Mengurangkan senggugut or "period pain"
Ada tak experience period pain sampai korang terpaksa ambik MC sebab sakit giler?


  • Bahagian belakang long girdle premium beautiful berbentuk "heart shape" membantu mencantikkan dan menaikkan punggung. Means kalau you all dah beranak tiga orang pun, asset korang yang satu ni, cantiknya cam punggung anak dara! :)
  • Fungsi jaring pada bahagian tengah long girdle premium beautiful adalah untuk menarik keputihan yang berlebihan pada bahagian faraj wanita. Cecair putih dari bahagian faraj akan keluar dan melekat pada jaring ini dan long girdle premium beautiful akan menukarkan cecair likat ini kepada habuk (macam bedak).  Keputihan ni la yang menyebabkan masalah faraj berbau!
  • Technology FIR membantu melancarkan aliran darah dalam badan dan sekaligus mengurangkan pengumpulan toksin dalam badan.

  • Menguatkan otot pelviks. Membantu anda mencapai tahap seksual yang diinginkan bersama pasangan anda yang halal. 
  • Mengurangkan kesan-kesan stretch mark, appendix operation and pembedahan selepas bersalin.

  • Mengecilkan peha.
  • Mengeluarkan angin yang berlebihan dalam badan. Healing crisis pada yang first time pakai long girdle premium beautiful. akan selalu kentut! baguskan? :)

Tapi... secara ringkasnya inilah fungsi Long Girdle Premium Beautiful
✔menguatkan rahim
✔menstabilkan hormon
✔mengempiskan perut
✔mengurangkan senggugut
✔mengatasi masalah keputihan
✔memperbetulkan kedudukan rahim
✔melancarkan aliran darah
✔mengalihkan lemak2 ketempat yg sepatutnya, spya xde lg masalah paha bergesel, punggung jatuh
✔menghilangkan stretch mark


Untuk yang baru lepas bersalin and dalam pantang? Atau maybe sdg usaha utk hamil? Boleh try corset yg dh menang award Superbrand ni. InsyaAllah berbaloi2!

 Nak sarung PB boleh contact Ieka ye👇👇
📱0168299592


#Topleadercircle
#premiumbeautifulselangor
#premiumbeautifuldamansara
#premiumbeautifulpuchong
#PremiumBeautifulPutrajaya
#berpantang
#longgirdle
#naksihat
#ikhtiarhamil
#korsetberpantang

No comments:

Post a comment