Thursday, 25 May 2017

PREMIUM BEAUTIFUL WAIST NIPPER




Hello semua...Sebelum tu,  thank you so much sebab singgah Blog saya ni.... Sebelum ni saya ada share tentang Kelebihan Long Girdle Premium Beautiful kan. Entry kalini pulak saya nak share  kebaikan Waist Nipper Premium Beautiful. 😍



So kalau korg nak tahu, Waist Nipper PB ni juga dikenali sebagai Bengkung Moden.


Kenapa dipanggil Bengkung Moden? sebab Waist Nipper ni bengkung yang sangat-sangat mudah dipakai, jimat masa, untuk kesihatan dan membentuk pinggang. Jadi sesuai lah untuk orang yang  berpantang, yang mempunyai sakit belakang atau slip disc, yang ada masalah perut buncit dan lain sebagainya. Even baby yang ada masalah Jaundis pun boleh hilang, just letakkan je Waist Nipper ni atas badan baby uols... 😍


Menyokong Tulang Belakang

Siapa ada masalah Sakit tulang belakang, Slip Disc, Scoliosis, masalah bongkok terutama bagi orang yang kurus, memang sangat sesuai pakai Premium Beautiful. Terutama pakai Bengkung Moden ni, sebab Bengkung ni dapat menyokong tulang belakang uols untuk dapatkan posture badan yang tegak tau.
.
Melegakan Period Pain.
.
Macam ada sorang Client Ieka ni, dia memang selalu kena period pain..sampai wajib makan pain killer. Bila sarung Premium Beautiful 3 bulan berturut dia tak mengalami period pain dan tak ambil pain killer dah.Dia kata lebih baik pakai PB daripada makan Pain Killer setiap kali sakit... Betullahkan.. daripada bergantung denganpain killer, baik pakai PB.
.
Memecahkan Batu Karang
. Batu Karang ni kebanyakan dihadapi oleh orang lelaki kan? tapi wanita pun ada juga masalah Batu Karang ni. So, jalan mudah daripada buat pembedahan, better pakai Premium Beautiful. Untuk orang lelaki just pakai Bengkung Moden ni. Sebab FIR yang ada dalam bebenang PB ni akan bertindak untuk memecahkan batu karang uols atau mengesan penyakit yang ada dalam badan kita ni.
.



MENGEMPISKAN PERUT
. Perut Buncit??? Tak Kiralah lelaki atau Wanita memang harus cepat-cepat pakai Waist Nipper, sebab salah satu fungsi PB ni dapat Menggerakkan molekul-molekul air dalam badan kita tau. So, kalau uols pakai Waist Nipper ni even 24 hours pun sangat-sangat selesa dan takkan mencucuk atau terasa senak.. kalau kurus tapi perut buncit tak best juga kan..


Memudarkan StretchMark

Bagi wanita yang lepas melahirkan sama ada Czer atau pun Normal memang digalakkan untuk memakai Premium Beautiful ni masa berpantang. Dapat memudarkan Stretchmark dekat perut, peha, pinggang. Bukan hanya pudarkan Stretchmarks tau, PB ni jugak dapat reshape kan badan kita ni semula tau. 😍
.
Membentuk Pinggang.
. Untuk yang ada masalah pinggang menggeleber atau pun tiada cutting kan, bila uols pakai je waist Nipper ni, pinggang uols dalam 5 minit dah ada cutting tau. Ye ke? betul uols... tak percaya? Sarung PB ni cepat... 

. Elok Untuk masalah Demam Kuning (Jaundis)
. Jaundis ni biasa baby yang baru lahir akan alami kan. Eh, takkan la baby pun nak sarung PB...? hehehhe.. bukan lah sarung PB ni satu set dekat baby, cukup uols letakkan waist Nipper uols atas badan baby setiap malam. In Sha Allah Bacaan Jaundis Baby uols akan berkurangan tau.  Nampak tak PB ni banyak kegunaannya??

.
Macam mana? Bestkan bila Baju dalam yang kita pakai ni banyak membantu untuk kesihatan dalaman dan luaran kita?? So kalau nak dapatkan Waist Nipper ni atau satu Set Premium Beautiful hubungi je Ieka... In sha Allah harga boleh runding dan ada Freegift untuk uols tau.. 😍






6 comments:

  1. Bengkung ni lelaki pun boleh pakai.suami saya pun pakai.. boroi semakin susut.. #premiumbeautiful

    ReplyDelete
  2. HARGA PREMIUM BEAUTIFUL WAIST NIPPER 2017,Bengkung lelaki, boroi, korset. berpantang,
    Premium beautiful, Premium beautiful Malaysia, pbexpert sepang, #TopLeadersCircle #TLC #selamattt ieka 011 10328085

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. Bengkung boroi.sesuai sangat untuk lelaki. Terutama yang memakai uniform

    ReplyDelete
  5. Kebaikan waist nipper premium beautiful

    ReplyDelete