Tuesday, 12 December 2017

MIN CHA SEPANG,



Assalamualaikum semua. Macam agak lama jugak ieka tak update blog. Kalini ieka nak share tentang new product from Sahajiddah Hai O Marketing. Best tau, sebab artis terkenal Malaysia iaitu Fazura pun jadi duta product ni. Product yang ieka maksudkan tu ialah Min Cha.

Min Cha ni sebenarnya teh tarik yang mengandungi garam buluh. Sama seperti min kaffe. Jadi korang, kalau korang sejenis yang tak minum coffee atau min kaffe, boleh la korang minum min Cha ni. 

Nak tau apa bezanya Min Cha ni dengan teh tarik jenama lain kat luar tu? Sangat banyak perbezaannya tau. Antara perbezaannya adalah Min Cha ni :

✅ Tanpa Gula
✅ Dirumus dengan garam buluh
✅ Tanpa bahan pengawet
✅ Tiada bahan tiruan
✅ Sumber anti oksidan
✅ Dirumus daripada teh berkualiti PREMIUM
✅ Memiliki aroma yang lazat dan luar biasa
✅ Memiliki tekstur yang lebih halus dan berkrim
✅ Sihat dan murah

Rasa sekali mesti nak lagi. Hehehe. Kalau nak dapatkan min Cha ni boleh contact ieka 

01110328085.

No comments:

Post a comment