Saturday, 24 February 2018

MINI STOKIS SHOM SEPANG


Assalamualaikum & Salam Sejahtera U'ols.
Thanks coz sudi melawat blog ieka ni.

U'ols pernah terfikir tak beberapa perkara di bawah ni :

๐ŸŒนNak menambah pendapatan. 
๐ŸŒนBekerja tetapi nak reward untuk diri sendiri tak
     pernah.
๐ŸŒนTeringin nak meringankan beban suami. Nak 
     bantu suami membayar bil-bil dan keperluan
     seisi keluarga.
๐ŸŒนNak mencari duit poket sendiri tanpa minta 
     dengan mak ayah.
๐ŸŒน Belajar di University, tapi duit tak mencukupi
๐ŸŒน Nak melancong ke negara-negara idaman.


Ieka rasa majority mesti pernah terfikir semua di atas kan. Sebab ieka pun fikir benda yang sama sebelum ieka membuat keputusan untuk memilih Sahajidah Hai O Marketing sebagai platform part time bisnes ieka.

Walaupun ieka pilih sebagai part time, tapi bonus yang ieka dapat setiap bulan mampu menjawab perkara-perkara yang terlintas di atas tu.

Memang seronok jadi ejen berdaftar ni.
Apa yg Untung jadi ejen berdaftar ni?
Uolss boleh baca kat bawah ni.

♥Modal serendah rm 50
♥ Mampu milik mini stokis
♥ Buat income sambilan 4 angka sbulan
♥Untung scara Cash money
♥Produk dah tersedia ada
♥ Produk laris dipasaran dan berkuality Tinggi

Apa yang Uolls dapat Bila jadi ejen yg berdaftar niii?

okeyy, Ini yang Uolls akan dapat nanti :

✔ Harga pengedar
✔ Group santai dan 'happening'
✔ Ganjaran bagi jualan yang capai target
✔ Ilmu asas bisnes online secara percuma
✔ Gambar dan butiran produk secara percuma
✔ Peluang melancong percuma
✔ Peluang memulakan perniagaan
✔ Payslip Bulanan@Bonus statment

ATAU uols nak daftar terus? Pun Boleh aje piyem/wassap terus ye. Klik link Ieka whatsapp
.
Ok tak? Kalau OK... ๐Ÿ˜Š
.
Saya perlukan anda. Iya ANDA!! Yang tengah baca ni. Saya perlukan anda untuk menjadi ejen berdaftar saya. Kalau tak nak tak apa. TOLONG SHARE kan ya. ๐Ÿ˜Š ๐Ÿ˜Š
.
Semoga Allah mudahkan urusan anda seperti mana anda memudahkan urusan saya. ❤❤❤

Meh ieka Share sedikit gambar ieka restock produk-produk viral SHOM ni. Jemput tengok ye





















No comments:

Post a comment