Friday, 23 March 2018

PREMIUM BEAUTIFUL SEPANG, SELANGOR, NEGERI SEMBILAN, ALOR SETAR, TAWAU, SANDAKAN, PB ANSURAN

PREMIUM BEAUTIFUL BOLEH BAYAR SECARA ANDURAN?

Haaa, inilah salah satu cara mudah bagi yang nak pakai Baju dalam exclusive Premium Beautiful tetapi tak dapat nak beli secara cash.

Ieka ada buat kemudahan secara ansuran.
Salah satu contoh Client Premium Beautiful Ansuran update payment.


.
Best kan, sambil pakai sambil bayar. Sama macam beli rumah, beli kereta, atau mungkin beli perabot rumah, atau mungkin juga beli handphone canggih. Sambil pakai sambil bayar.
.
Tapi apa yang membezakan premium beautiful ni dengan barang- barang ansuran yang lain.
Kalau kereta, mungkin service percuma untuk beberapa ketika saja.(maaf kurang mahir bab kereta)
.
Kalau rumah, kalau ada kerosakan kena repair sendiri. Kalau Ieka salah tolong betulkan.begitu juga dengan barang-barang lain. Terutama kalau beli cash baju dalam lain, kalau rosak memang tong sampah la tempatnya
.
Tapi special tentang Premium Beautiful. Kerana ia LIFETIME WARRANTY. kalau rosak(contoh cangkuk tercabut, tulang rawan patah, atau koyak tanpa sengaja) semua FREE Repair tanpa perlu tunjuk Resit. Cuma bayar kos pos je sebab nanti Ieka yang bawak untuk di hantar ke Stokis.
.
Mari dapatkan saiz yang sesuai untuk anda.supaya boleh pakai dengan selesa yang mana bila pakai 12 jam ke atas pun masih rasa macam tak nak buka.
.
Meh sembang tepi dengan Ieka tentang premium beautiful ni
Whatsapp


Jom tengok testimoni yang best dari client-client Premium Beautiful kami
.






#PremiumbeautifulSepang
#No1CertifiedPremiumBeautifulExpert
#PremiumBeautifulMalaysia #SHOMBatuCaves #Jakarta
#pbexpertklia #nakkuruskanbadan #nakkurus #nakhamil #scoliosis #slipdisc #carisideincome 

No comments:

Post a comment