Monday, 5 March 2018

RAWATAN SCOLIOSIS DENGAN PREMIUM BEAUTIFUL , PREMIUM BEAUTIFUL SABAH




Dengan Premium Beautiful, Scoliosis bukan penghalang untuk menari dan menjadi jurulatih zumba.

Menari seawal sekolah rendah, sehingga sekarang, dah beberapa kali menjadi juru koreografi dan jurulatih tarian di beberapa buah sekolah sehingga mendapat johan.

Hampir berhenti dan melupakan minatnya setelah disahkan menghidap Scoliosis. Sedihnya hanya dia yang tahu. Tapi dia tak putus asa, dia juga tidak terus serah diri kat Ieka kata nak pakai korset. Malah dia sanggup google dulu, kaedah rawatan scoliosis.

Lepas beberapa ketika, baru dia hubungi Ieka, dan berkata " aku search google untuk rawatan sakitku ni ada keluar korset yang kakak jual tu, dan ada satu cara lagi iaitu pakai braces, cuma mahal ba kan korset kakak tu. Ndak pa la, aku try tanya dulu doktor berapa kos pakai braces tu"

Ya, dia adik Ieka, Ieka jenis tak memaksa. Ieka akan cuba bagi cadangan dan keputusan semu terletak kepada client Ieka.

Selang beberapa hari, adik Ieka mesej, kata nak order 1 set premium beautiful, kerana katanya, kalau order braces tu bayar deposit RM2500 dulu. Lepas tu dah sampai baru bayar penuh. Maksdnya harga braces tu dekat RM5000. Ieka pun terkejut bila dengar harga tu.

Jadi adik Ieka pun nak cuba ikhtiar dengan Premium Beautiful Corset. Dan Alhamdulillah, dengan izin Allah asbab pakai Premium Beautiful, dia kini dapat meneruskan semula minatnya.


Sambil mengajar dia pakai korset PB tu. Tak dapat nak bayangkan kalau dia pilih utk pakai braces. Pergerakan semua terbatas.


Ieka share video dia tengah buat latihan tarian untuk next event.

Boleh klik link Fb ieka kimieka


Ada pertanyaan boleh whatsapp Ieka








No comments:

Post a comment