Monday, 30 April 2018

MUSLIM HOMESTAY DI UUC KOTA KINABALU

Assalamualaikum semua. Thank you sooo much sudi singgah blog Ieka. Eh, tak nak la cerita panjang. Sebab  Ieka nak buat iklan berkenaan homestay area Kota Kinabalu, Sabah.

Yang nak bercuti ke Sabah tu terutama area KK, sekarang korang semua boleh jimat tau tak perlu sewa bilik hotel dah. Sebab kami ada menyediakan muslim homestay untuk korang sewakan. 😍😍

So duit yang mula-mula korang budget untuk penginapan tu lebih jimat la, bolehla buat shopping kat KK kan.

Meh Ieka share dulu beberapa keping gambar homestay ni.





Add caption




Dah tengok gambar kan. Meh Ieka share extra info berkenaan homestay ni.

Alamat Homestay.

(UUC) Jalan Kayu Madang
Kemudahan:
-Penghawa Dingin
-Dapur Lengkap
-TV
-Peti Sejuk
-Mesin Basuh
-2 Bilik 1Tandas
-1 Ruang Paking Kereta khas
-ruang parking terbuka

* Aircond d master room, dan di living room
2bilik -  1 queen , 1 single


Berdekatan dengan
- 1 Borneo 1B
- Grand Merdeka
- Politeknik
- Uitm
- Ums
- Rumah terbalik
- Cowboy town/syahbandar tuaran

Lain-lain
Swimming pool
Gim
Gelanggang badminton
Playground
Gelanggang bola keranjang
Gelanggang tenis
Harga : 
Rm130  = 1–3 hari
Rm120  = 3 hari dan keatas.

Tinggal 4 malam free 1 malam

Deposit 1 malam akan dikenakan.
Sekiranya ada kerosakan sepanjang menginap, deposit tidak akan dikrembalikan. Harap maklum ye.

Ini kerana segala kemudahan di penginapan disediakan sendiri oleh owner. Kami berharap bakal-bakal penyewa dapat menjaga segala harta benda dan peralatan yang telah disediakan sebaiknya.

Untuk pertanyaan boleh hubungi
Puan Norini - 013 886 6257
Atau boleh hubungi Ieka




No comments:

Post a comment