Saturday, 21 April 2018

Premium Beautiful Expert SEPANG, SHOM Nilai




Alhamdulillah, diberikan peluang untuk turunkan sedikit ilmu dekat bis partner harini.

Tahniah Hedrawati Abu Bakar diatas pencapaian!! Keep it up.
Dekat sejam lebih juga dating dengan beliau pagini.
Dating di rumah Ieka je. Terima kasih sudi datang rumah untuk di personal coaching kan. Sempat lagi membawang ni.

Eh, bukan membawang benda tak baik tau. Kitorang membawang pasal Fazura, Dato Jimmy Choo, dan Rizman Ruzaini. Yelaaa, nama-nama ni memang tidak asing lagi kan di media social. Masing-masing terkenal dengan kebolehan mereka sendiri.

Membawang pasal Fazura yang kini dah menjadikan Premium Beautiful dan Min Cha produk kegemaran beliau.
Membawang pasal Rizman Ruzaini yang dah ada design hijab baru untuk Infinence, boleh grab tudung raya hasil sentuhan Rizman Ruzaini nanti. Design baju raya pun gempak tau.
Membawang pasal Dato Jimmy Choo yang telah mereka kasut Infinence yang setanding dengan produk-produk International yang lain. Beli semua tu pun boleh dapat bonus. Best ke tak best 😍😍

Sedangkan nama-nama besar ni pun dah yakin dengan SHOM. Bekerjasama dengan SHOM.
Kita ni, tinggal promote je la apa yang SHOM sediakan. Tak yah dahla pening-pening nak keluarkan produk apa untuk cari duit lebih.

Teruja sangat rasa kerana Ieka bakal melahirkan seorang lagi leader ni. Jumpa tadi, beliau semangat cerita nak besarkan empayar lagi. Sebab beliau dah nampak peluang tu. Padahal beliau ni pun bukan calang-calang orangnya, berkemampuan juga, tapi masih juga mencari peluang bisnes. Sebab masa depan kita takkan tahu apa yang akan jadi. Jadi sebaiknya bersedialah dari awal kan.

Siapa yang sudi nak dating dengan Ieka, kita membawang pasal bisnes je.
Percayalah, bila kita asyik membawang pasal bisnes, kita takde masa dah nak membawang pasal keburukan orang. Takde masa nak buat dosa mengumpat 😬😬😬.

Nak tak, Ieka nak bantu orang yang betul-betul nak mencapai Impian. Yang penting sudi belajar dan diajar.
Cuma serah diri dengan RM50 sahaja. Dan Ieka akan cuba ajar anda untuk dapat at least RM100 sebulan. Ieka tak janji bulan dan bintang. Sebab impian anda adalah milik anda. Ieka cuba bantu untuk guide anda.

Boleh tekan http://www.wasap.my/601110328085

#SHOMBatuCaves
#Weapon35
#No1CertifiedPremiumBeautifulExpert
#MasterYourNetwork









No comments:

Post a comment