Wednesday, 2 May 2018

EZI CLEAN SEPANG TESTIMONI


Assalamualaikum dan salam sejahtera semua.
Thank you sudi singgah.


Petang ni Ieka nak share 1 testimoni. Ieka lepak dengan bis partner, husband tengah bersihkan kereta. Lepas habis borak dengan bis partner, Ieka jengukla apa husband Ieka bersihkan.
Tengok dia tengah tonyoh minyak hitam kat bonet tmpt letak tayar extra. Penuh minyak hitam, mana datang pun tak tau. Tengah-tengah tengok dia menonyoh tu, macam susah je nak hilang, sebab minyak melekit-lekit.
Terus cakap, "why not cuba Ezi Clean", dan dia pun baru teringat. So Ieka pun naik balik ke rumah untuk ambil ezi clean.lepas tu terus siram ezi clean floor cleaner macam dalam gambar. Bubuh je ezi clean terus luntur minyak-minyak hitam tu semua. Ieka kata tunggu kejap beberapa minit.
Selepas beberapa minit, keaddan dalam gambar sebelah kanan adalah selepas di lap dengan hanya 2 kali lap sahaja dengan kain. Lenyap terus, tanpa perlu ditonyoh oleh husband. Husband pun rasa wou dan kagum sangat sebab memang so easy & no need to tonyoh2. 😁😁

Jom tengok gambar kat bawah ni. 

Set ezi clean ni bukan untuk bersihkan toilet dan lantai je tau. Macam-macam kegunaanya.lagi satu, ia selamat digunakan. Tangan Ieka tak mengelupas pun kalau terkena direct, tak rasa nyeri pun berbanding peluntur produk lain sebelum ni. Tangan mesti rasa pedih dan  nyeri kalau tersentuh tanpa campur air.
Siapa-siapa yang nak dapatkan produk  ezi clean ni, boleh dapatkan dari ejen yang sah atau klik saja link ni untuk grab harga promo dari Ieka 😘😘😘

http://www.wasap.my/601110328085

#ezicleanSepang
#weapon35
#No1CertifiedPremiumBeautifulExpert
#ejendiperlukan

No comments:

Post a comment