Wednesday, 14 November 2018

PREMIUM BEAUTIFUL MELAKA : KELAS PERCUMA DI MELAKA

Assalamualaikum semua.
Ya ampun,baru Ieka dapat buat entry untuk ini. Gambar lama dah masukkan, tapi idea nak mengarang tu fuh, macam menunggu bulan jatuh keriba. Heheheh.

Entry yang Ieka share ni, sebenarnya dah lama berlalu. Aktiviti berlangsung pada 21 Julai 2018. Di melaka. Kelas premium beautiful di buat di area Melaka pula. 

Bagi Ieka memang seronokla, sebab sambil menyelam minum air. Lepas dari kelas, bolehla bawa family cek in hotel dan bejalan-jalan. Dalam masa yang sama dapatlah release stress kat tempat keja kan. 

Apa yang best kelas Premium Beautiful pada hari tu, haaa,.ni memang tak boleh lupa, sebab kalini Ika diberi tugasan untuk menjadi speaker premium beautiful. Mula-mula diberitahu, rasa berdebar juga, yela bukannya Ika jenis pandai berhujah. Tapi bila mentor kata cakap semua dari hati,share pengalaman, so Ika pun cuba la dan Alhamdulillah, semua berjalan dengan lancar. Skrip yang Ika tulis, Tak di baca pun. Baca perenggan pertama je. Sebab lepas tu, Ika tengok slide dan Ika cerita dan share segala apa yang Ika boleh share dekat rakan-rakan di kelas. 

Premium beautiful bila kita dah pernah pakai dan rasa,InsyaAllah senang je nak share dekat orang lain. 

Perjalanan Ika ke kelas tu pun agak rare sikit. Sebab Ika naik Bas dari KLIA kul 7.15 pagi. Lepas Ika habis kerja shif(11pm-7am), terus bergegas naik bas. Nasib baik opez pun di KLIA. Senanglah. Husband dengan anak-anak datang kemudian, sebab diorg kena hadir majlis kenduri kat Negeri Sembilan. So kiranya Ika jumpa diorg lepas kelas kat Melaka dan cek In hotel. Hehehe.

So di bawah ni Ika share gambar-gambar perjalanan Ika. Seronok bila berjumpa dengan mentor dan rakan kongsi. Sebab banyak yang kita boleh share dan pelajari lagi. Ilmu tak pernah habis tau. Kena sentiasa di cari, digali, dan di praktikkan. 

Bestnya bisnes ni, platform bisnes yang sedia ada sangat jelas dan confirm boleh berjaya kalau kita buat bersungguh. Lagi best kalau buat secara berjemaah. Hehehe.

Okla korang, jemput la cuci mata. 
Ikasukmayati premium beautiful, myn, side income,.pb expert, shom, premium beuatiful sepang

Ikasukmayati premium beautiful, myn, side income,.pb expert, shom, premium beuatiful sepang



Ikasukmayati premium beautiful, myn, side income,.pb expert, shom, premium beuatiful sepang
Tengah tunggu bas, snap gambar dulu 

Ikasukmayati premium beautiful, myn, side income,.pb expert, shom, premium beuatiful sepang

Ikasukmayati premium beautiful, myn, side income,.pb expert, shom, premium beuatiful sepang
Tu la bas yang Ieka naik untuk sampai ke Melaka. 

Sebenarnya nak tunjuk, kat tepi kaki tu ada plug, kot la nak cas hp atau laptop. 

Ikasukmayati premium beautiful, myn, side income,.pb expert, shom, premium beuatiful sepang
Majority pelancong korea dalam bas ni. Rasa macam duk kat korea musim panas. Hehehe

Ikasukmayati premium beautiful, myn, side income,.pb expert, shom, premium beuatiful sepang
Sampai je kelas, selfie dan wefie dulu. 😘😘

Ikasukmayati premium beautiful, myn, side income,.pb expert, shom, premium beuatiful sepang
Mula-mula ada skrip, tapi bila rasa gugup melampau sebab ink skrip tu tak jelas sebenarnya, masa print ink habis.huhuhu. terus lipat kertas dan simpan. Lepastu cakap je la apa kat yang ada dalam kepala dan minda. 

Ikasukmayati premium beautiful, myn, side income,.pb expert, shom, premium beuatiful sepang

Ikasukmayati premium beautiful, myn, side income,.pb expert, shom, premium beuatiful sepang
Inilah puan pengacara majlis pada hari tu. Petah berkata-kata, dah macam selalu jadi mc je Ieka tengok. 

Ikasukmayati premium beautiful, myn, side income,.pb expert, shom, premium beuatiful sepang
Macam tu la tangan bila kita nak bagi orang tu faham betul-betul apa yang kita nak sampaikan.

Ikasukmayati premium beautiful, myn, side income,.pb expert, shom, premium beuatiful sepang
Salah satu real testimony and proven testimony. Ika punya rakan kongsi juga. Premium beautiful  agent Damansara

Ikasukmayati premium beautiful, myn, side income,.pb expert, shom, premium beuatiful sepang
MY LOVELY MENTOR, SENTIASA PUSH IKA BAGI BUAT SAMPAI JADI



Ikasukmayati premium beautiful, myn, side income,.pb expert, shom, premium beuatiful sepang

Ikasukmayati premium beautiful, myn, side income,.pb expert, shom, premium beuatiful sepang

Ikasukmayati premium beautiful, myn, side income,.pb expert, shom, premium beuatiful sepang
Alhamdulillah dapat ajak 2 orang rakan kongsi ke kelas. Semoga lebih ramai rakan kongsi Ieka yang akan dapat meluangkan masa untuk ke kelas seperti ini. 

Ikasukmayati premium beautiful, myn, side income,.pb expert, shom, premium beuatiful sepang

Ikasukmayati premium beautiful, myn, side income,.pb expert, shom, premium beuatiful sepang

Ikasukmayati premium beautiful, myn, side income,.pb expert, shom, premium beuatiful sepang

Ikasukmayati premium beautiful, myn, side income,.pb expert, shom, premium beuatiful sepang

Ikasukmayati premium beautiful, myn, side income,.pb expert, shom, premium beuatiful sepang


















Ikasukmayati premium beautiful, myn, side income,.pb expert, shom, premium beuatiful sepang

Semoga Ika dan Team Ika berjaya hingga ke puncak jaya. Kita buat sama-sama sampai jadi. 
InsyaAllah dengan tunjuk ajar, mesti boleh.

Ika masih lagi mencari new protege yang nak membantu diri dan keluarga dengan membuat side income bersama Ika. 

Jangan segan hubungi Ika
Daftar sekarang pun cuma RM47 dan dapat 2 tiub ubat gigi garam buluh. 


No comments:

Post a comment