Tuesday, 19 March 2019

BUAT SIDE INCOME DEMI MASA DEPAN | PREMIUM BEAUTIFUL 2019





Bestnyaaa. Semenjak berkecimpung jadi part time usahawan Shom macam-macam benefit yang Ieka dapat. Dan makin rasa seronok dengan bisnes ni.

Untuk yang tertanya-tanya apa yang best sangat dengan bisnez kami ni, meh Ieka  share la dengan uol. Ayat direct to the point je ni.

1. Syarikat dah 27 tahun kukuh di pasaran.

2. Product high kualiti dan paling penting produk kami semua telah diPatenkan

3. Ada untung runcit yang boleh cecah hampir RM500 satu unit

4. Ada untung bonus CASH bermula 3% sehingga mencecah 41%

5. Bonus di bayar Cash. Masuk ke akaun sendiri dan on time setiap bulan dengan minimum shopping RM400

6. payslip yang laku di bank

7. Produk HALAL dan lulus KKM

8. Ada tabung kereta

9. Free VVIP trip ke Oversea 2 kali setahun

10. Free Coaching. A to Z free cost marketing disediakan

Daftar RM47 je tapi dapat lagi free gift bernilai RM41. Best ke tak best. Bukan tu je, kalau yang jenis suka melaram, haaa, setahun ada beberapa kali syarikat buat event yang memang grand. Bolehla dress up ala-ala retis.

Orang kata duit tak penting, duit tak bawa mati. Tapi kita juga tak tau mati tu bila, jadi selagi dunia ni wujud, kos hidup tak pernah turun. Sebab tu Ieka memilih SHOM untuk buat pendapatan sampingan.

Ieka nak offer untuk yang berniat nak jana extra income, sudi belajar dan sudi diajar. Tak pandai takpe, asalkan nak belajar dan bersungguh untuk mengubah taraf hidup.
#weapon35 
#AkademiB32
#No1CertifiedPremiumBeautifulExpert


No comments:

Post a Comment