Wednesday, 22 May 2019

PENGEDAR KOPI GARAM BULUH / KOPI VIRAL / MIN KAFFE SEPANG, SELANGOR



Min kaffe Tawau, min kaffe sepang, min kaffe selangor, min kaffe putrajaya, min kaffe Jakarta,



High demand sungguh la Min Kaffe ni. Tak kira bulan apa pun. Hari-hari orang cari. Ni mentor Ieka. Yang 102kilo dulu tu. Sekarang 56-58kilo macam tu la. Selain pakai Premium Beautiful, beliau amalkan Shake Me Cocoa dan Min Kaffe ni.
Tu yang dah 3 tahun, badan maintain je slim. Hari ni membakar dengar order lebih muatan velfire ni.

Min kaffe Tawau, min kaffe sepang, min kaffe selangor, min kaffe putrajaya, min kaffe Jakarta,


Untuk yang nak dapatkan  promo istรญmewa, grab sekarang dapat Percuma another box tau. Yang nak jadi dropship atau agent, jom buat duit raya dengan kopi premium yang baru dapat best brand award ni.

Kalau jadi agent, InsyaAllah boleh buat sampai dapat bonus 3 hingga 4 angka masuk ke akaun 11hb jun 2019 tau. Bolehla buat saving after raya kan.
Atau boleh buat untuk cover duit minyak dan tol balik dari kampung.



Jom sembang dengan Ieka macam mana nak buat.
Klik je link 
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡

#weapon35
#minkaffeKLIA
#minkaffe
#kopigarambuluh


Min kaffe Tawau, min kaffe sepang, min kaffe selangor, min kaffe putrajaya, min kaffe Jakarta,

Min kaffe Tawau, min kaffe sepang, min kaffe selangor, min kaffe putrajaya, min kaffe Jakarta,

Min kaffe Tawau, min kaffe sepang, min kaffe selangor, min kaffe putrajaya, min kaffe Jakarta,

Min kaffe Tawau, min kaffe sepang, min kaffe selangor, min kaffe putrajaya, min kaffe Jakarta,




No comments:

Post a Comment