CARA UKUR PREMIUM BEAUTIFUL

Salam semua..terima kasih sudi singgah :-)

Mungkin ada yang masih belum tahu, sebenarnya, size Premium Beautiful ini bukannya ditentukan dengan size S, M, L atau XL. Maksudnya, ukuran badan perlu diambil terlebih dahulu untuk menentukan size Premium Beautiful you all. Sebab untuk setiap badan wanita adalah berlainan.


 Ada yang berbentuk pear, apple, hourglass atau straight. So, Premium Beautiful is unique for everybody. Setiap bahagian Premium Beautiful akan ikut bentuk badan you all. Sebab itu, Premium Beautiful amat menitik beratkan ukuran badan, untuk memastikan keselesaan pada pemakai, sepanjang masa.

Sama ada you all hendak beli Premium Beautiful Classic (berwarna hitam) atau Premium Beautiful Elegance (berwarna silver grey), cara mengambil ukuran badan adalah sama.
Ada 4 ukuran yang you all perlu ambil. Setiap ukuran WAJIB dalam CM.

Jika boleh, ketika ukuran diambil, minta ahli keluarga atau kawan terdekat untuk ambil measurement badan you all, sebab penting sangat untuk you all berdiri secara tegak ketika ambil measurement badan. Ala-ala macam ambil measurement baju lah juga.


 4 ukuran yang perlu diambil untuk menentukan size Premium Beautiful:
1.               Ukur lilit puncak payudara.
2.               Ukur lilit bawah payudara.
3.               Ukur lilit pinggang. Untuk bahagian pinggang, kalau boleh, ambil measurement pinggang pada area yang paling buncit. Selalunya pada area pusat.
4.               Ukur lilit punggung. Untuk bahagian punggung, kalau boleh, ambil measurement di area yang paling lebar dan paling puncak.


4 ukuran ini WAJIB dalam CM ya. And you all boleh bagi 4 ukuran ini kepada Ieka, sama ada melalui: 011-10328085, Ieka akan tentukan size Premium Beautiful you all, berdasarkan 4 ukuran yang diberi.

Untuk yang berada di kawasan berdekatan dengan Ieka, Insya Allah, Ieka boleh datang and ambil ukuran sendiri. Ieka akan tentukan size Premium Beautiful and boleh bagitahu harga sekali, berdasarkan size Premium Beautiful. Selepas itu, you all boleh decide untuk beli atau tidak. Ataupun you all boleh berbincang cara pembayaran dengan Ieka. Jangan risau ya. Harga sentiasa boleh dirunding…:)
Untuk yang jauh, boleh follow step di atas untuk bagi 4 ukuran tersebut pada Ieka ya. Ieka akan bagitahu size dan harga untuk Premium Beautiful you all.


No comments:

Post a Comment