THERAPANTS / 360THERA

                             


MARI KENAL THERAPANTS



Therapants, 360 thera, therapants sepang, legging kurus, therapants Tawau, Therapants Damansara, legging grip lutut

Therapants, 360 thera, therapants sepang, legging kurus, therapants Tawau, Therapants Damansara, legging grip lutut



Therapants, 360 thera, therapants sepang, legging kurus, therapants Tawau, Therapants Damansara, legging grip lutut

WOU....

Tengok gambar tu pun dah mengancam, kalau nak tau,ini adalah kelahiran baru Premium Beautiful. Warna kulit sama macam premium beautiful classic tu, Namanya Premium Beautiful 360therapants.Unik kan.


Kenapa 360 Thera?

Ia dipanggil 360 thera kerana ia merupakan kombinasi kepada kecantikan dan juga kesihatan.

Tapi kenapa 360?

Sebab korang pusingla kot mana pun, ia mengikut je, sangat stretchable. paling senang kata tak macam robot. Tapi bab lelemaks memang ia tak bagi chance punya. Jadi lemak badan takkan simply merayap ke area badan yang tak sepatutnya. 

Habistu Thera tu apa benda pulak?

Thera tu short form pada therapy. Teknologi Korea dan Japan yang sangat membantu legakan masalah kaki.


Ok . penerangan kat atas tu adalah penerangan yang paling simple Ieka bagi.

Tapi kalau nak lebih detail, meh sambung baca. 


Apa maksud 360?

1.    ❤   360 fat-locking fabrics dari USA, di mana dengan fabrics ni lemak akan dialihkan ke tempat yang sepatutnya.

2.   Menggunakan ultra-fiber cooling fabrics dari Japan untuk menjadikan si pemakai rasa sejuk dan tidak rimas

3.   Fabrics yang elastic & tahan lasak, so memudahkan untuk proses push & lifting lemak

4.    Kombinasi fabrik yang lembut, dan menjadikan kulit mudah bernafas.

5.    Rekabentuk dari high waist ke ankle yang memberi full coverage dan protection kepada kaki.

6.   Mempercepatkan proses mengempiskan perut dan membentuk pinggul secara automatik.


Apa maksud Thera :-


1.     Berfungsi sebagai terapi untuk kesihatan kaki keseluruhannya.

2.   Fungsi FIR dipertingkatkan dengan FIR Nano-Dot technology dari Korea. FIR Nano-Dot ini boleh dilihat pada bahagian perut yang berwarna pink.

3.  Mempunyai 13 magnetic crystal, di mana ia diletakkan di bahagian point acupuncture.


Fungsi FIR (Far Infra-Red) 


§  💜 Meningkatkan peredaran darah.

§  💜 Meningkatkan kadar metabolisme.

    💜 Tidur lebih berkualiti.

§  💜 Menghilangkan stress & keletihan.

§  💜 Mengurangkan sakit otot.

§  💜Mengurangkan sengugut.


Magnetic Crystals 

§ 💜 Batu-baru crystal yang diletak pada point acupuncture ni boleh dilihat pada 360 Thera pants.

   💜  Berfungsi untuk meningkatkan peredaran darah, nutrien & oksigen.

§ 💜 13 points acupuncture terletak 3 di perut, 2 di belakang pinggang, 2 di bahagian luar peha, 2 di bahagian dalam peha dan 1 di bahagian lutut.

ciri ciri therapants, kebaikan therapants, 360 thera, therapants

ciri ciri therapants, kebaikan therapants, 360 thera, therapants



jom tengok beberapa testimoni pemakai therapants


Testimoni therapants, therapants sepang, therapants tawau, therapants damansara, therapants putrajaya, premium beautiful sepang, premium beautiful putrajaya

Testimoni therapants, therapants sepang, therapants tawau, therapants damansara, therapants putrajaya, premium beautiful sepang, premium beautiful putrajaya

Testimoni therapants, therapants sepang, therapants tawau, therapants damansara, therapants putrajaya, premium beautiful sepang, premium beautiful putrajaya

Testimoni therapants, therapants sepang, therapants tawau, therapants damansara, therapants putrajaya, premium beautiful sepang, premium beautiful putrajaya

Testimoni therapants, therapants sepang, therapants tawau, therapants damansara, therapants putrajaya, premium beautiful sepang, premium beautiful putrajaya

Testimoni therapants, therapants sepang, therapants tawau, therapants damansara, therapants putrajaya, premium beautiful sepang, premium beautiful putrajaya

Testimoni therapants, therapants sepang, therapants tawau, therapants damansara, therapants putrajaya, premium beautiful sepang, premium beautiful putrajaya




JOM DAPATKAN THERAPANTS ANDA SEKARANG DAN DAPATKAN HARGA SPECIAL DARI IEKA 

CUMA KLIK WASAP IEKA

Anda juga boleh terus masuk kedai online saya di ieka shop












No comments:

Post a Comment