THERAVEST / 360THERA

 

MARI KENAL THERAVEST


THERAVEST SEPANG, THERAVEST, 360THERA


theravest, theravest sepang, theravest putrajaya, theravest Sabah, theravest Brunei, Theravest KLIA, Theravest Damansara


Ingat lagi tak dengan poster ni. Poster ni dikeluarkan pada 03 October 2020.

It's happening!! Sesuatu yang ikonik akan menemui anda, dan ia ada kaitan dengan DOTS - yang pasti membuatkan wanita tak sennag duduk.

Impian untuklengan yang lebih kecil, badan yang lentik dan dada yan montok kini menjadi kenyataan. Pasti anda sudah tak sabar kan?. Stay tuned.
Something big is coming ini November, and we sure you'll love it!



Inilah Theravest.

👇👇👇👇👇👇

Secara ringkasnya Ieka panggil baju pengecil lengan.




theravest, theravest sepang, theravest putrajaya, theravest Sabah, theravest Brunei, Theravest KLIA, Theravest Damansara

theravest, theravest sepang, theravest putrajaya, theravest Sabah, theravest Brunei, Theravest KLIA, Theravest Damansara

theravest, theravest sepang, theravest putrajaya, theravest Sabah, theravest Brunei, Theravest KLIA, Theravest Damansara

Selain bersifat instant shape di bahagian lengan, Theravest ni jugak amat cekap untuk
  • Merampingkan pinggang
  • Mengempiskan perut
  • Mencantikkan area dada dan belakang dada wanita

Ieka sangat suka dan selesa dengan cara theravest ni grip badan Ieka. Kemas dan tak rimas langsung dan yang paling penting ia tak menyakitkan, jadi istilah "No beauty without pain" tak boleh guna kat theravest ni. Sebab tak perlu nak buat bedah-bedah, suntik-suntik buang lemak, kerana kita boleh cantik tanpa beri kesan sakit dan membahayakan.


Mari lihat secara lebih terperinci tentang apa yang ada pada Theravest .

theravest, theravest sepang, theravest putrajaya, theravest Sabah, theravest Brunei, Theravest KLIA, Theravest Damansara


KELEBIHAN THERAVEST KEPADA SI PEMAKAI.

1. Bentukkan lengan yang cantik dan kemas.
💗 cover sehingga atas siku dan kemaskan lemak-lemak lengan supaya tak menggelebeh

2. Fabrik bawah lengan yang selesa.
💗  tiada masalah takungan peluh bawah lengan
💗  fabrik yang bantu pengudaraan yang baik, tanpa rasa melekit.
💗  kemaskan lemak yang tersembul agar tersimpan rapi dan kelihatan bentuk tubuh idaman para wanita

3. FIR Nano Dot dibahagian abdomen.
💗  pengaliran darah yang sangat baik terutama dibahagian FIR NANO DOTS.
💗  beri keselesaan dan akan melindungi bahagian abdomen dan rahim wanita

4. 10 tetulang soft alloy
💗  support tulang belakang agar mendapat postur yang menarik
💗  beri kesan bentuk tubuh idaman yang cantik kepada pengguna

5. Design cross back 8
💗  membuka ruang dibahagian dada dan bahu untuk yang ada masalah badan bongkok sangat sesuai
💗  bantu untuk memberikan postur tegap supaya tidak membongkok
💗  FIR dibahagian belakang membantu melancarkan darah dan tingkatkan metabolisme

6. 8 Magnetik Kristal
💗  membantu melegakan sakit bahu dan tengkuk
💗  bantu pengairan darah yang baik
💗  berikan keselesaan pada bahagian pinggang, bahu dan dada.
💗  bantu pencernaan dengan baik


Dengan Premium Beautiful 360 Thera series iaitu Theravest & Therapants, semua orang boleh cantik dengan cara sihat dan selamat dan tanpa kesan sampingan.

Bagaimana Theravest ni boleh grip badan kita tanpa rasa sakit?

Bila tengonk memang nampak macam ketat je kan, tapi tak sakit. ini bukan overclaim tau, ini betul-betul tak akit, sebab ieka sendiri dah pakai.

Ok la, meh sini Ieka bagitau macam mana theravest ni boleh grip badan, siap push up tanpa rasa sakit dan terseksa walaupun kita pakai sepanjang hari. 

1. Ini adalah sebab fabric dia. Fabric Exclusive dari teknologi USA yang dinamakan 360 Fat Locking FabricFungsi 360 Fat Locking Fabric ni adalah :-
  • PUSH
  • LIFT
  • LOCK
  • SUPPORT
Dengan fungsi yang ada tu yang membuatkan lemak-lemak badan kita supaya tak keluar dan salah parking. 🙊🙊🙊
Semua lemak akan di kunci oleh 360 Fat Lock Fabric ni.

Sebab tu kalau kita konsisten pakai Premium Beauitiful atau sekarang pakai theravest, kita akan dapat result seperti tanah yang duduk lama dalam pasu. Isi badan tak terburai sangat bila buka korset sekalipun.

Sebab bila kita konsisten pakai theravest, shape kita pun akan lebih kemas dan ikut acuan theravest tu tadi.

2. Kain yang ada pada theravest ni nipis, tapi tak mudah koyak, jenis kenyal dan tahan lasak serta tak panas. 

Walau kita pakai berzumba, jogging, bersukan, berbasikal, main badminton, atau apa-apa aktiviti lasaka yang lain, theravest ni tetap kita pakai selesa,fabric tetap kenyal dan tak mudah koyak walaupun nipis je fabrik dia.

Ini kerana, Theravest ni disulam dengan tenunan dengan teknologi jahitan sarang lebah berbentuk Hexagon yang mana ia dipanggil HONEYCOMB.

**Pernah tengok ke bentuk sarang lebah macam mana. kalau pernah, cuba imagine. Macam tu la kalau anda tengok dekat-dekat theravest ni, memang bentuk kain dia sebijik macam sarang lebah.

Apa kelebihan Jahitan Tenunan Honeycomb ni?
  • Ia cepat bantu untuk pembentukan badan. lebih-lebih lagi jenis yang suka bergerak aktif dan bersenam, lagi la cepat reshape badan.
  • Ia juga  sangat elastik dan mudah meregang, tapi tak perlu risau sebab ia takkan mengembang. Pakailah selama mana pun, regangan dia akan kembali ke asal macam kita baru beli.
  • Fabric takkan mengembang. Kalau kita rasa longgar, tu bukan sebab kain mula loose. Tapi itu adalah berpunca dari lemak badan kita yang dah mula menyusut. Kira badan kita la yang mengecik sebenarnya. Mesti happy kan 😍😍.

3. Fabric Theravest ni tak panas, rasa berangin je. Pelik ke tak pelik. Pelik tapi benar. Ini kerana fabric theravest ni juga adalah sejenis fabric yang menggunakan teknologi dari JEPUN, yang dipanggil Ultra Cooling Fibre.

Ultra cooling fibre ni, ia sebenarnya 15 kali lebih halus dari rambut manusia.  Saiz rambut manusia biasanya 70 mikron. Tapi Ultra  Cooling Fibre ni Ieka difahamkan ia berukuran 5 mikron sahaja. Saaangat halus kan. Sebab tu tak rasa panas pun bila pakai. Rasa berangin je.

theravest, theravest sepang, pengecil lengan, theravest brunei, theravest klia

Macam mana theravest ni berfungsi?

Ha, kata bagus untuk kesihatan dan kecantikan, so mestilah anda nak tau macam mana theravest ni bekerja kan.

Ada dua sebab utama yang membantu Theravest menjalankan kerja-kerja menolak, mengalih lemak, menetapkan lemak dan menyokong lemak  supaya dapat dibakar keluar dari badan.

a ) Sebab Theravest ni ber FIR di setiap bebenang fabriknya. Dan ada tambahan Nano Dot FIR, teknologi dari KOREA.

Fir ini yang membantu melancarkan peredaran darah dan menyelaraskan suhu badan. Sebab tu kalau pakai Theravest, anda akan perasan ada Nano dot merah kat fabric. Tapi bila lepas buka therarvest tu, nano dot merah tu akan bertukar warna jadi kelabu.

Kenapa bertukar warna? 

Ini adalah sebab tindak balas FIR untuk meneutralkan suhu. Bila anda berada dalam cuaca panas, nano dot tu akan jadi warna kelabu yang mana akan membantu bebasakan rasa sejuk pada badan.
Tapi akan bertukar merah semula bila anda berada dalam suasana sejuk. Best kan, sebab tu Ieka gelar Theraset ni Baju dalam 4 musim. Sebab pakai la dalam keadaan macam mana sekalipun, tetap rasa selesa.😀😀

Theraset tu apa pulak?
Theraset tu adalah :-
  • Theravest - Baju

 

  •  Therapant - Legging           



 b ) Ada Magentic Kristal.

Terdapat Magnetic Kristal pada Theravest iaitu :-

6 di bahagian belakang pinggang

2 di bahagian bahu ( 1 bahu kanan, 1 bahu kiri )


Mana datangnya Batu Kristal Magnetik tu?

Soalan ni Ieka tertanya-tanya masa awal- awal lagi 360thera diperkenalkan iaitu masa awal pengenalan therapant. Ieka kagum sebab ada pula kewujudan batu kristal ni kat thera.😄

Magnetik Kristal tu adalah dari batu mineral semulajadi (Fe304). Ia adalah selamat dan tanpa kesan sampingan.

Apa kelebihan Kristal Magnetik ni?

💜 Meningkatkan peredaran darah

💜 Membekalkan lebih oksigen

💜 Mengangkut Nutrien

💜 Membuang toksin

💜 Membantu pemulihan sel badan

💜 Melegakan sakit otot

💜 Mengurangkan selulit

💜 Melegakan sakit sendi

💜 Meningkatkan metabolisme

💜 Untuk legging Therapant, Ia mengurangkan urat labah-

      labah.


Patutlah hilang sakit belakang dan pinggang ieka ni lepas pakai Theravest, Sebab sifat magnetik kristal dan FIR tu membantu melegakan otot. 

Bukan tu Je, sakit area ceaseran Ieka pun berkurang, sebab ia grip perut Ieka. selulit pun makin kabur. Perut pun dah tak over geleber macam selalu. best sangat.


Rekaan Theravest ni sangat special kerana ia bersifat ERGONOMIK. Yang mana ia sangat membantu menjaga postur badan walau macam mana sekalipun bentuk badan manusia. Bentuk badan manusia kan pelbagai, ada bentuk epal, bentuk pear, bentuk jam pasir. 


Kiranya nak hasilkan Theravest ni bukan main cincai je tau. R&D Theravest ni sendiri pun ambil masa yang lama dengan kerjasama dari University Hong Kong untuk menguji tahap fabricnya. Supaya Ia selamat tanpa kesan sampingan


Ujian Nilai Tekanan pun dilakukan dari segi

Kekuatan Tegangan.

Keanjalan Fabric.

Ketahanan Fabric.

Cucian berwarna pun tested.


Q & A

Apakah jenis fabric lain yang digunakan?

74% Nylon

26% Lycra


Panas tak pakai Theravest?

Tidak. Sebab Theravest lembut dan serap peluh. 

Ia 6 kali lebih serap peluh.

3 kali lebih lembut dary any fabric premium beautiful yang lain.

cukup kuat untuk mengunci lemak. Namun cukup lembut untuk kulit bebas bernafas.


Boleh bawa tidur ke Theravest ni?

Boleh. Ini kerana rekaan ergonomik yang menitik beratkan postur badan. Jadi ia selamat dan tiada kesan sampingan. Malahan bila bangun badan tak rasa sakit sebab fungsi Nano Dot dan magnetic kristal tu ibarat mengurut-urut badan kita sepanjang tidur.


Kena pakai dengan bra jenis macam mana bila pakai Theravest?

Sebaiknya dipakai dengan Bra Premium Beautiful. Samada Short Bra ataupun Long Bra agar breast lebih anjal dan fabric premium beautiful tu sendiri sangat mesra kulit walau apa jenis cuaca sekalipun.


TESTIMONI SENDIRI BILA DAH SARUNG THERASET THERAVEST + THERAPANTS

THERAVEST, theravest sepang, Theravest Tawau, Theravest sabah, Theravest damansara, Theravest Putrajaya


Instant Shape mak Anak 3 yang mana bersalin secara ceaseran sebanyak tiga kali. Inilah Ieka. 😄

THERAVEST, theravest sepang, Theravest Tawau, Theravest sabah, Theravest damansara, Theravest Putrajaya

THERAVEST, theravest sepang, Theravest Tawau, Theravest sabah, Theravest damansara, Theravest Putrajaya   




Ieka share testimoni Ieka sendiri dulu dalam group ni. Testimoni lain Ieka akan buat di entry yang berbeza.

kalau berminat nak dapatkan theravest ni boleh terus klik 


Theravest sepang, Theravest, pengecil lengan, Theravest Damansara, Theravest Putrajaya, Theravest Sabah

Theravest sepang, Theravest, pengecil lengan, Theravest Damansara, Theravest Putrajaya, Theravest Sabah

Theravest sepang, Theravest, pengecil lengan, Theravest Damansara, Theravest Putrajaya, Theravest Sabah





No comments:

Post a comment