Tuesday, 7 August 2018

INFINENCE SKIN CARE SEPANG



Infinence skin care, serum terbaik, infinence sepang, infinemce tawau


Makin lama makin suka dengan Infinence skin care ni.

kenapa Infinence ni unik and lain daripada yang lain?

❤Formula yang digunakan adalah yang terbaru iaitu mengandungi SEL TUMBUHAN AKTIF daripada PERANCIS.

❤Infinence mengandungi 5 jenis sel tumbuhan aktif yang unik antaranya Damas Rose, Mexican Poppy, 4 o’clock flower, Bluebird Hibiscus dan Tuber Rose.

❤Dikulturkan menerusi bioteknologi paten dan terbaru
Setiap botol mengandungi JUTAAN sel tumbuhan yang aktif

❤Keberkesanannya TERBUKTI dengan kajian-kajian klinikal

❤Melembap, melindungi, memberi tenaga dan menjana dalam masa 28 hari

❤Selamat, lembut dan TANPA BAHAN KIMIA BERBAHAYA seperti :

❎Tanpa alkohol

❎Tanpa minyak mineral/minyak silikon

❎Tanpa Petrolatum

❎Tanpa surfactant surfact (SLS/ALS/SLES/ALES)

❎Tanpa DEA/MEA (diethanolamine/monoethan)olamine)

❎Tanpa Parabens

❎Tanpa bahan pengawet MIT / MICT

❎Tanpa pewarna tiruan

Paling best, harga lebih berpatutan berbanding dengan harga skin care yang berjenama diluar, tetapi kualiti adalah setanding.

Nak cuba yang travel set pun boleh.
Berminat, meh picit
http://www.wasap.my/601110328085

#bizumer
#infinenceskincare

Sunday, 5 August 2018

CARA MENGUKUR PREMIUM BEAUTIFUL : PREMIUM BEAUTIFUL SEPANG - IEKA KIMIEKA



Untuk mendapatkan saiz baju dalam yang tepat, ukuran kenalah betul. Supaya baju dalam yang uol pakai selesa. Tak sempit dan tak longgar.

Di bawah ni ada tutorial tatacara untuk mengukur premium beautiful. Jemputlah tengok video ni ye 😘😘





Dah tengok kan cara-cara nak ukur premium beautiful. Tapi kalau rasa kurang yakin, jangan risau, boleh terus hubungi Ieka untuk tolong ukur dan fitting kat korang. 

Klik terus kat link whatsapp 





Thursday, 26 July 2018

PREMIUM BEAUTIFUL TERMURAH 2019 SEPANG DAN NILAI : TIPS TURUNKAN 10 KG DALAM BULAN PUASA


PREMIUM BEAUTIFUL TERMURAH 2019 SEPANG DAN NILAI : TIPS TURUNKAN 10 KG DALAM BULAN PUASA

Assalamualaikum dan selamat sejahtera buat para pembaca yang sudi singgah di blog Ieka yang tak seberapa ni. Dah lama juga Ieka tak share story kat sini. kalini Ieka nak menulis tentang aktiviti Ieka baru-baru ni. Sebenarnya banyak lagi aktiviti yang Ieka tak sempat nak tulis.Tapi sementara masih segar diingatan, Ieka share la yang ni dulu. 
harap korang tak bosanla membaca celoteh Ieka ni ya. Hehehe.

Ieka pegi menghadiri kelas baru-baru ni dekat Dolomite centre yang terletak di Gombak. Sebenarnya Ieka tak pernah lagi drive sorang-sorang tanpa en.suami untuk jarak yang agak jauh. Bagi Ieka Gombak ni dah agak jauh dah. 80km dari rumah Ieka. Ieka duduk kat Nilai. Tapi bila mentor bagitau tajuk kelas dan speaker yang akan menyampaikan  pada haritu, Ieka jadi tak senang duduk. mana tidaknya, tajuk Kelas ' Rahsia hilang 10 KG dalam masa 1 bulan di bulan puasa " & " Rahsia menjana income 10k dalam bulan puasa" . Rahsia ini akan dibongkarkan oleh yang empunya diri iaitu real testimoni tentang kehilangan 10kg tu iaitu CDM Hajah Siti Rohana. 


Seawal jam 8 pagi Ieka gerak dari rumah bersama dengan rakan kongsi Ieka. Cas hp bagi penuh sebab nak google maps nanti. Alhamdulillah dengan panduan pacik gugel maps kami berjaya sampai tepat pada masanya, malahan lebih awal. kami sampai jam 0920, sedangkan kelas bermula jam 10.00 pagi. Semangat kan kami, sebab pintu kelas pun masih berkunci. jadi demi mengisi masa lapang, kami pun berposing la mengambil gambar dulu. Hobi kami bergambar :-)






Premium beautiful Selangor, premium beautiful Sepang, premium Beautiful Tawau
Bergambar dengan mentor CDM kak Salleha dan CDM Hajah Siti Rohana



Premium beautiful Selangor, premium beautiful Sepang, premium Beautiful Tawau
Rakan kongsi Ieka ni 1st time hadir kelas secara offline. selalu online je.
Syukur dapat bawa dia sekali 




Premium beautiful Selangor, premium beautiful Sepang, premium Beautiful Tawau
Selfie dulu..hihihi


Premium beautiful Selangor, premium beautiful Sepang, premium Beautiful Tawau
kurus sungguh CDM Kak Ana. kini berat beliau dah 50 kg ++.
Berat lagi Ieka 60kg. huhuhu

Premium beautiful Selangor, premium beautiful Sepang, premium Beautiful Tawau
Team CDM kak Sal kalini tema mint green,
 baju Ieka kembang sebab kipas kat belakang tu tiup


Premium beautiful Selangor, premium beautiful Sepang, premium Beautiful Tawau
kusyuk dan fokus mendengar sharing

Premium beautiful Selangor, premium beautiful Sepang, premium Beautiful Tawau

Premium beautiful Selangor, premium beautiful Sepang, premium Beautiful Tawau
Sharing dari CDM kak Salleha pun mencengkam sanubari,


Premium beautiful Selangor, premium beautiful Sepang, premium Beautiful Tawau

Premium beautiful Selangor, premium beautiful Sepang, premium Beautiful Tawau



Wednesday, 2 May 2018

EZI CLEAN SEPANG TESTIMONI


Assalamualaikum dan salam sejahtera semua.
Thank you sudi singgah.


Petang ni Ieka nak share 1 testimoni. Ieka lepak dengan bis partner, husband tengah bersihkan kereta. Lepas habis borak dengan bis partner, Ieka jengukla apa husband Ieka bersihkan.
Tengok dia tengah tonyoh minyak hitam kat bonet tmpt letak tayar extra. Penuh minyak hitam, mana datang pun tak tau. Tengah-tengah tengok dia menonyoh tu, macam susah je nak hilang, sebab minyak melekit-lekit.
Terus cakap, "why not cuba Ezi Clean", dan dia pun baru teringat. So Ieka pun naik balik ke rumah untuk ambil ezi clean.lepas tu terus siram ezi clean floor cleaner macam dalam gambar. Bubuh je ezi clean terus luntur minyak-minyak hitam tu semua. Ieka kata tunggu kejap beberapa minit.
Selepas beberapa minit, keaddan dalam gambar sebelah kanan adalah selepas di lap dengan hanya 2 kali lap sahaja dengan kain. Lenyap terus, tanpa perlu ditonyoh oleh husband. Husband pun rasa wou dan kagum sangat sebab memang so easy & no need to tonyoh2. 😁😁

Jom tengok gambar kat bawah ni. 

Set ezi clean ni bukan untuk bersihkan toilet dan lantai je tau. Macam-macam kegunaanya.lagi satu, ia selamat digunakan. Tangan Ieka tak mengelupas pun kalau terkena direct, tak rasa nyeri pun berbanding peluntur produk lain sebelum ni. Tangan mesti rasa pedih dan  nyeri kalau tersentuh tanpa campur air.
Siapa-siapa yang nak dapatkan produk  ezi clean ni, boleh dapatkan dari ejen yang sah atau klik saja link ni untuk grab harga promo dari Ieka 😘😘😘

http://www.wasap.my/601110328085

#ezicleanSepang
#weapon35
#No1CertifiedPremiumBeautifulExpert
#ejendiperlukan

Monday, 30 April 2018

MUSLIM HOMESTAY DI UUC KOTA KINABALU

Assalamualaikum semua. Thank you sooo much sudi singgah blog Ieka. Eh, tak nak la cerita panjang. Sebab  Ieka nak buat iklan berkenaan homestay area Kota Kinabalu, Sabah.

Yang nak bercuti ke Sabah tu terutama area KK, sekarang korang semua boleh jimat tau tak perlu sewa bilik hotel dah. Sebab kami ada menyediakan muslim homestay untuk korang sewakan. 😍😍

So duit yang mula-mula korang budget untuk penginapan tu lebih jimat la, bolehla buat shopping kat KK kan.

Meh Ieka share dulu beberapa keping gambar homestay ni.





Add caption




Dah tengok gambar kan. Meh Ieka share extra info berkenaan homestay ni.

Alamat Homestay.

(UUC) Jalan Kayu Madang
Kemudahan:
-Penghawa Dingin
-Dapur Lengkap
-TV
-Peti Sejuk
-Mesin Basuh
-2 Bilik 1Tandas
-1 Ruang Paking Kereta khas
-ruang parking terbuka

* Aircond d master room, dan di living room
2bilik -  1 queen , 1 single


Berdekatan dengan
- 1 Borneo 1B
- Grand Merdeka
- Politeknik
- Uitm
- Ums
- Rumah terbalik
- Cowboy town/syahbandar tuaran

Lain-lain
Swimming pool
Gim
Gelanggang badminton
Playground
Gelanggang bola keranjang
Gelanggang tenis
Harga : 
Rm130  = 1–3 hari
Rm120  = 3 hari dan keatas.

Tinggal 4 malam free 1 malam

Deposit 1 malam akan dikenakan.
Sekiranya ada kerosakan sepanjang menginap, deposit tidak akan dikrembalikan. Harap maklum ye.

Ini kerana segala kemudahan di penginapan disediakan sendiri oleh owner. Kami berharap bakal-bakal penyewa dapat menjaga segala harta benda dan peralatan yang telah disediakan sebaiknya.

Untuk pertanyaan boleh hubungi
Puan Norini - 013 886 6257
Atau boleh hubungi Ieka




Saturday, 21 April 2018

Premium Beautiful Expert SEPANG, SHOM Nilai




Alhamdulillah, diberikan peluang untuk turunkan sedikit ilmu dekat bis partner harini.

Tahniah Hedrawati Abu Bakar diatas pencapaian!! Keep it up.
Dekat sejam lebih juga dating dengan beliau pagini.
Dating di rumah Ieka je. Terima kasih sudi datang rumah untuk di personal coaching kan. Sempat lagi membawang ni.

Eh, bukan membawang benda tak baik tau. Kitorang membawang pasal Fazura, Dato Jimmy Choo, dan Rizman Ruzaini. Yelaaa, nama-nama ni memang tidak asing lagi kan di media social. Masing-masing terkenal dengan kebolehan mereka sendiri.

Membawang pasal Fazura yang kini dah menjadikan Premium Beautiful dan Min Cha produk kegemaran beliau.
Membawang pasal Rizman Ruzaini yang dah ada design hijab baru untuk Infinence, boleh grab tudung raya hasil sentuhan Rizman Ruzaini nanti. Design baju raya pun gempak tau.
Membawang pasal Dato Jimmy Choo yang telah mereka kasut Infinence yang setanding dengan produk-produk International yang lain. Beli semua tu pun boleh dapat bonus. Best ke tak best 😍😍

Sedangkan nama-nama besar ni pun dah yakin dengan SHOM. Bekerjasama dengan SHOM.
Kita ni, tinggal promote je la apa yang SHOM sediakan. Tak yah dahla pening-pening nak keluarkan produk apa untuk cari duit lebih.

Teruja sangat rasa kerana Ieka bakal melahirkan seorang lagi leader ni. Jumpa tadi, beliau semangat cerita nak besarkan empayar lagi. Sebab beliau dah nampak peluang tu. Padahal beliau ni pun bukan calang-calang orangnya, berkemampuan juga, tapi masih juga mencari peluang bisnes. Sebab masa depan kita takkan tahu apa yang akan jadi. Jadi sebaiknya bersedialah dari awal kan.

Siapa yang sudi nak dating dengan Ieka, kita membawang pasal bisnes je.
Percayalah, bila kita asyik membawang pasal bisnes, kita takde masa dah nak membawang pasal keburukan orang. Takde masa nak buat dosa mengumpat 😬😬😬.

Nak tak, Ieka nak bantu orang yang betul-betul nak mencapai Impian. Yang penting sudi belajar dan diajar.
Cuma serah diri dengan RM50 sahaja. Dan Ieka akan cuba ajar anda untuk dapat at least RM100 sebulan. Ieka tak janji bulan dan bintang. Sebab impian anda adalah milik anda. Ieka cuba bantu untuk guide anda.

Boleh tekan http://www.wasap.my/601110328085

#SHOMBatuCaves
#Weapon35
#No1CertifiedPremiumBeautifulExpert
#MasterYourNetwork









Tuesday, 17 April 2018

Infinence Shoes Dato Jimmy Choo with duta Miss Fazura



Salam semuaa.. dah pening nak pilih kasut raya ke? Heheheheh
Sebelum tu thanks sudi singgah blog Ieka ni.
Boleh la korang cuci mata tengok kasut Infinence mana yang berkenan. 
Untuk makluman, duta produk SHOM ialah Fazura.
Dan design kasut-kasut infinence ni adalah dari Dato Jimmy Choo. 
Memang berbaloi sangat tau.

Kalau berkenan boleh hubungi Ieka
011 1032 8085

Nak tahu lagi tak? 
Fazura pun pakai Premium Beautiful tau.