Monday, 5 February 2018

PREMIUM BEAUTIFUL SHAH ALAM /MASTERING YOUR SALES


Premium Beautiful Sepang, Premium Beautiful Korea, premium Beautiful Malaysia, korset berpantang, scoliosis, slip disc, herba maharani KLIA, herba maharani Kuala lipis,


Salam sahabat alam maya semua. Semoga diberikan kesihatan yang baik belaka hendak-Nya. Aminn.
Sebelum itu, ieka nak ucapkan terima kasih kat korang sebab sudi jengah blog ieka yang tak seberapa ni.


Tuntut lah ilmu sampai ke Negeri Cina. 

Haaaa, familiar tak dengan pepatah tu. Tu pepatah dari zaman tok nenek moyang kita lagi. Ternyata apa yang mereka cakap tu semua betul. Tapi takde la sampai kita semua kena pergi negara cina kan. Hehehe. Itu cuma istilah je. Sebenarnya ilmu ni kat Mana2 pun ada. Dari kita je nak dengan tak nak untuk cari ilmu tu. Betul tak?

Baru - baru ni ieka hadir seminar premium  beautiful expert / mastering your sales kat perpustakaan awam Shah Alam. Dah agak lama jugak ieka tak join kelas macam ni. Alhamdulillah kalini diberikan  peluang dan kesempatan untuk grab tiket yang sangat limited ni.


Memang special sangat. Sebab harga tiket murah giler tau korang. Cuma RM25 je, ieka siap fikir lagi kalau seminar yang dibuat orang luar mesti kena bayar smpi ratus-ratus. Ada juga yang sampai ribu.
Ieka memang tak nak lepaskan peluang untuk hadir seminar yang ni. Sebab tajuk yang bakal dipelajari nanti memang tajuk yang ieka dah tunggu selama ni.


Ada lagi yang special tentang seminar ni.
Yang mana host dan speaker adalah dari abam2 premium beautiful expert yang dah berpengalaman untuk present tajuk seminar kalini.

Mastering your sales, premium Beautiful, premium Beautiful Sabah, Min kaffe Sepang, Min kaffe Alor merah, herba maharani KLIA


Psssttt kalau korang nak tau lagi, abam2 ni dulu tak support sangat dengan bisnes yang wife diorg buat ni. Kalau wife pegi kelas, diorang menyorok dalam keta main hp. Mayb diorg tak yakin dengan wife diorang. Al maklumlah, jiwa lelaki ni kan terlalu bersifat melindungi. Risau wife diorg ni tersungkur di tengah jalan dalam bisnes ni. Tapi sekarang Haaaaaa, diorang lagi yang maju ke hadapan, buat learning presentation untuk kami semua. wife diorg pula yang duduk  mendengar kat seminar tu. Heheheh. Kagum weh dengan abam2 tu. Lagi kagum sebab diorg husband and wife sama2 dalam bisnes ni.

Antara sebab-sebab ieka suka hadir seminar macam ni, selain dari menambah ilmu pengetahuan, dapat berkumpul dengan rakan2 positif yang mana mereka semua merupakan premium Beautiful expert dari pelbagai kawasan,  selain itu, dapat juga meningkatkan keyakinan diri. Ieka jenis suka melaram. Nama pun perempuan, mesti suka tengok benda cantik. Yang bestnya kami semua tidak berlumba untuk tunjuk baju siapa lebih vogue. Kami diberi peluang untuk memakai baju apa saja asal mengikut tema warna. Dan kalini tema seminar premium beautiful expert adalah white / yellow / gold. 
Ieka takde baju baru, jadi ieka pakai je baju yang sedia ada. Tak perlu nak membazir untuk beli yang baru. 

Seperti biasa sebelum kelas mula, akan ada sesi bacaan doa, kemudian sesi panaskan badan. Kira favourite session juga ni. Eh, sesi panaskan badan ni bukan kena suruh jogging macam lari 1 taman tu. Tak laaaa, panaskan badan dengan menyanyi lagu syarikat je. Best tau korang lagunya. Setiap kali dengar lagu tu kan, semangat ni mak aiiii macam meningkat 200%.hahahah.
Lepas tu barulah sesi seminar bermula.

Korang boleh la tengok gambar2 sepanjang sesi seminar.




Premium Beautiful Sepang, Premium Beautiful Korea, premium Beautiful Malaysia, korset berpantang, scoliosis, slip disc, herba maharani KLIA, premium beautiful da man sara, premium Beautiful Ipoh,  herba maharani Kuala lipis,
Sebelum kelas, kita selfie dulu dengan salah seorang premium Beautiful expert kota damansara yang juga merupakan rakan kongsi Ieka Zati yunus

Premium Beautiful Sepang, Premium Beautiful Korea, premium Beautiful Malaysia, korset berpantang, scoliosis, slip disc, herba maharani KLIA, premium beautiful da man sara, premium Beautiful Ipoh,  herba maharani Kuala lipis,
Sesi introduction oleh salah seorang abam otai. Majlis dimulakan dengan bacaan doa.
Premium Beautiful Sepang, Premium Beautiful Korea, premium Beautiful Malaysia, korset berpantang, scoliosis, slip disc, herba maharani KLIA, premium beautiful damansara, premium Beautiful Ipoh,  herba maharani Kuala lipis,
Haaaa.. Ni lah salah satu favourite session yang ieka maksudkan. Panaskan badan dengan menyanyi lagu syarikat. Sambil menyanyi adalah pergerakan tarian sikit. Ieka ni memang suka menari, pantang dengar muzik, mulalah kaki dan tangan tu nak buat koreografi terjun πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
Premium Beautiful Sepang, Premium Beautiful Korea, premium Beautiful Malaysia, korset berpantang, scoliosis, slip disc, herba maharani KLIA, premium beautiful damansara, premium Beautiful Ipoh,  herba maharani Kuala lipis, www.ikasukmayati.com
Sebelum ni mereka malu, selalu duduk di luar kelas, sekarang boleh dikatakan mereka lagi expert dengan ilmu product premium beautiful ni. Yelah, masing2 sayangkan wife kan, kenalah ambil tahu apa yang wife mereka pakai. Sebelum ke tajuk utama, akan ada 1 session untuk kami semua refresh ilmu. Nama pun pb expert, sebab tu kena tahu serba serbi ilmu tentang pb ni. 

Premium Beautiful Sepang, Premium Beautiful Korea, premium Beautiful Malaysia, korset berpantang, scoliosis, slip disc, herba maharani KLIA, premium beautiful damansara, premium Beautiful Ipoh,  herba maharani Kuala lipis, www.ikasukmayati.com




Premium Beautiful Sepang, Premium Beautiful Korea, premium Beautiful Malaysia, korset berpantang, scoliosis, slip disc, herba maharani KLIA, premium beautiful damansara, premium Beautiful Ipoh,  herba maharani Kuala lipis, www.ikasukmayati.com
Ni lah tajuk utama kami. Semua tentang blog. Mahirkan diri dalam blog. Ieka dulu memang agak buta it. Sebab tu bagi ieka penting hadir seminar ni. Sebab sedikit sebanyak membantu ieka untuk power blogging. Memang mantap ilmu yang diturunkan kepada kami. 

Premium Beautiful Sepang, Premium Beautiful Korea, premium Beautiful Malaysia, korset berpantang, scoliosis, slip disc, herba maharani KLIA, premium beautiful damansara, premium Beautiful Ipoh,  herba maharani Kuala lipis, www.ikasukmayati.com
Happy dapat ilmu baru. 

Premium Beautiful Sepang, Premium Beautiful Korea, premium Beautiful Malaysia, korset berpantang, scoliosis, slip disc, herba maharani KLIA, premium beautiful damansara, premium Beautiful Ipoh,  herba maharani Kuala lipis, www.ikasukmayati.com
Cantik sungguh mentor ieka ni.  Terharu rasa, sebab masa beliau berpantang pun setiap hari akan update ke group WhatsApp untuk pantau protege2 beliau. Syg kak dyna ni ketat2. 

Premium Beautiful Sepang, Premium Beautiful Korea, premium Beautiful Malaysia, korset berpantang, scoliosis, slip disc, herba maharani KLIA, premium beautiful damansara, premium Beautiful Ipoh,  herba maharani Kuala lipis, www.ikasukmayati.com
Tengah khusyuk godek blog. Hehehehe.. Takde laptop, so guna hp pun masih boleh. Memang senang la zaman skrg ni. Semua di hujung jari. 

Premium Beautiful Sepang, Premium Beautiful Korea, premium Beautiful Malaysia, korset berpantang, scoliosis, slip disc, herba maharani KLIA, premium beautiful damansara, premium Beautiful Ipoh,  herba maharani Kuala lipis, www.ikasukmayati.com
Sesi mentor memantau anak2 dalam sesi pembelajaran update blog. Mujurlah cikgu ni tak garang. Hihihi.

  • Ni husband kak dyna. Haaaa, bukan sebab tak sokong wife dia smpi tak nak duk dalam. Tapi sebab beliau bantu wife untuk jaga baby kat luar . Abam yang ni pun memang power jugak dalam business ni. Husband and wife sama hebat. 


Premium Beautiful Sepang, Premium Beautiful Korea, premium Beautiful Malaysia, korset berpantang, scoliosis, slip disc, herba maharani KLIA, premium beautiful damansara, premium Beautiful Ipoh,  herba maharani Kuala lipis, www.ikasukmayati.com
CDM Kak Salleha Roslan ni pun mentor kesayangan ieka jugak. Banyak sangat ilmu yang dicurahkan. Pelbagai tips yang dah di share. Beliau takkan stop selagi protege2 beliau belum dapat apa yang beliau dah dapat. 

Sempat dengar sharing dari salah seorang ahli dari team kami. Sangat inspiring.beliau yang Mula2 hampir berputus asa, kini bangkit dengan semangat yang lebih membara. Mana tak membaranya, total group sales beliau dah hampir cecah RM180 000. WOUUU sangatt

Premium Beautiful Sepang, Premium Beautiful Korea, premium Beautiful Malaysia, korset berpantang, scoliosis, slip disc, herba maharani KLIA, premium beautiful damansara, premium Beautiful Ipoh,  herba maharani Kuala lipis, www.ikasukmayati.com
 Posing group tu memang wajib. Hehehehe.. 
Premium Beautiful Sepang, Premium Beautiful Korea, premium Beautiful Malaysia, korset berpantang, scoliosis, slip disc, herba maharani KLIA, premium beautiful damansara, premium Beautiful Ipoh,  herba maharani Kuala lipis, www.ikasukmayati.com
Posing kat luar dewan pulak 😍😍😍


Premium Beautiful Sepang, Premium Beautiful Korea, premium Beautiful Malaysia, korset berpantang, scoliosis, slip disc, herba maharani KLIA, premium beautiful damansara, premium Beautiful Ipoh,  herba maharani Kuala lipis, www.ikasukmayati.com

Premium Beautiful Sepang, Premium Beautiful Korea, premium Beautiful Malaysia, korset berpantang, scoliosis, slip disc, herba maharani KLIA, premium beautiful damansara, premium Beautiful Ipoh,  herba maharani Kuala lipis, www.ikasukmayati.com

Premium Beautiful Sepang, Premium Beautiful Korea, premium Beautiful Malaysia, korset berpantang, scoliosis, slip disc, herba maharani KLIA, premium beautiful damansara, premium Beautiful Ipoh,  herba maharani Kuala lipis, www.ikasukmayati.com

Premium Beautiful Sepang, Premium Beautiful Korea, premium Beautiful Malaysia, korset berpantang, scoliosis, slip disc, herba maharani KLIA, premium beautiful damansara, premium Beautiful Ipoh,  herba maharani Kuala lipis, www.ikasukmayati.com


Haaaaa... Inilah saja sharing ieka di entri kalini. Ieka ucapkan ribuan terima kasih kepada coach2 yang menurunkan ilmu dan pelbagai tips pada hari seminar. Sangat2 bermanfaat untuk ieka hadam kan Betul2 ke dalam lubuk sanubari. 

Ieka korbankan masa beberapa jam, demi untuk kesenangan ieka dan seluruh keluarga pada masa hadapan. 

Tak sangka dengan hanya RM50 boleh membawa ieka sehingga ke harini. Korang nak ieka tolong tak. Dapat dalam extra minimum Rm200 sebulan pun dah cukup bersyukur. Yang penting korang kena mula dulu. Nak tahu macam mana caranya korang boleh klik WhatsApp ieka


Sampai sini je dulu ya. Sampai jumpa lagi di next entry. Salam income nonstop😘😘😘

Thursday, 11 January 2018

JANA PENDAPATAN BERSAMA SHOM


Assalamualaikum dan salam sejahtera. Hai semua, mula-mula Ieka nak ucap terima kasih dulu kat korang sebab sudi singgah blog ieka ni. 😘😘

Pernah tak korang rasa nak beli sesuatu, tapi oleh kerana terlalu banyak komitmen, korang terpaksa fikir dua tiga kali dan akhirnya terpaksa lupakan niat korang untuk beli apa yang korang nak tu. Dengan harapan, kalau ada duit lebih baru beli. 
Tapi sebenarnya dengan ekonomi yang tak menentu ni, memang susah untuk kita dapat Balance duit yang banyak sehingga next gaji. Itu bagi yang bekerjaya. Kalau yang x bekerjaya, huhuhu. 

Dulu ieka pun selalu mengalami. Memang selalu mengalah. Sampai takde istilah reward diri sendiri pada waktu tu. Tapi Alhamdulillah, Semenjak bermula dengan bisnes ni, walaupun secara part time, hampir setiap bulan ieka akan reward diri sendiri. 

Padahal dulu nak saving ke asb pun tak mampu. Tapi hasil bonus dari SHOM, Hasil keuntungan yang ieka kumpul, Ieka simpan ke ASB. 
Paling ieka bersyukur ialah, ieka tak pernah dah skip menghulur untuk mak dan bapa ieka. 

Apa yang best bila berniaga dengan SHOM ni??  
πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
Apa kelebihan jadi ahli?
1. Dapat beli product kecantikkan dan kesihatan dengan harga JIMAT. Jimat sampai 20%. Kita beli harga ahli, jual harga pasaran. Dah dapat UNTUNG RUNCIT kat sini.

2. Ada UNTUNG BONUS dan rebate. Setiap belian, ada point yang akan di tukar pada CASH. Cash tu dapat setiap bulan bila kita ada buat belian barang.

3. Product VIRAL. Sangat-sangat viral sebab FAZURA adalah duta bisnez kami.

4. Setiap product di kawal selia JAKIM, KKM dan KPDNKK. Sangat selamat nak guna dan tak perlu ragu nak jual pada orang lain.

5. Ada hadiah menarik untuk yang achieve target. Target tak besar mana pun. Semua mampu achieve. Lagipun ilmu copywritting dan teknik hasilkan gambar menarik di guide PERCUMA. Ilmu FREE all the time. 

6. Peluang dapat pergi SWISS dan GERMAN tahun 2018

7. Ada payslip tau. Payslip ni laku buat beli kereta atau aset yang lain.

8. Buat dengan ILMU dan TINDAKAN yang betul, dalam masa kurang dari setahun, berpeluang merasa pegang income 10,000 ke atas sebulan tanpa putus.

Best kan. Tu baru sikit je benefit yang saya sebut. Ada banyak lagi hariah best-best dalam business ni. Syarikat pun dah 25 tahun. Jom kita mula daftar sekarang. RM50 je untuk dapat income 5 angka sebulan. Awak buat, confirm awak dapat 




Susah ke nak register? 
Senang sangat la korang, cuma daftar RM 50 je, lepas tu dah boleh mula. 





Bio seleza, marine essence, herba maharani, Min kaffe, premium Beautiful, side income








Nak mula sekarang?
Meh Whatsapp ieka sekarang 01110328085

Tuesday, 12 December 2017

MIN CHA SEPANG,



Assalamualaikum semua. Macam agak lama jugak ieka tak update blog. Kalini ieka nak share tentang new product from Sahajiddah Hai O Marketing. Best tau, sebab artis terkenal Malaysia iaitu Fazura pun jadi duta product ni. Product yang ieka maksudkan tu ialah Min Cha.

Min Cha ni sebenarnya teh tarik yang mengandungi garam buluh. Sama seperti min kaffe. Jadi korang, kalau korang sejenis yang tak minum coffee atau min kaffe, boleh la korang minum min Cha ni. 

Nak tau apa bezanya Min Cha ni dengan teh tarik jenama lain kat luar tu? Sangat banyak perbezaannya tau. Antara perbezaannya adalah Min Cha ni :

✅ Tanpa Gula
✅ Dirumus dengan garam buluh
✅ Tanpa bahan pengawet
✅ Tiada bahan tiruan
✅ Sumber anti oksidan
✅ Dirumus daripada teh berkualiti PREMIUM
✅ Memiliki aroma yang lazat dan luar biasa
✅ Memiliki tekstur yang lebih halus dan berkrim
✅ Sihat dan murah

Rasa sekali mesti nak lagi. Hehehe. Kalau nak dapatkan min Cha ni boleh contact ieka 

01110328085.

Wednesday, 11 October 2017

Anugerah SM/SSM 2017








Alhamdulillah ya Allah..

Rasa macam tak percaya bila dapat Senior sales manager. Bermula dengan nak beli min kaffe saja. Kawan ajak buat pendapatan sampingan tetapi Ieka minta masa untuk fikir dulu, sebab mula-mula takut juga ini skim cepat kaya. 
Sehingga seorang mentor yang sanggup melawat saya di rumah. Menerangkan semuanya dekat Ieka. Masa tu barulah terbuka minda dan ingin mula untuk berniaga di bawah SHOM.


Terima kasih Kepada SHOM memberikan platform perniagaan yang sangat mudah dan fleksibel yang mana boleh dibuat secara full time dan part time. Bonus yang  tidak pernah lewat. 

Mula mula Ieka tak yakin untuk sampai ke tahap ni.  Ada je benda negatif yang terlintas. Tidak yakin dekat diri sendiri salah satu sebabnya. Risau takde orang nak beli tu perkara biasa, tapi mentor sentiasa ada untuk tarik dan suntik kata semangat dan sentiasa memberikan ilmu yang tidak mungkin boleh dapat secara percuma jika diluar. Tetapi dalam Top Leaders Circle ni, mentor bagi percuma je ilmu. Terima kasih mentor 

Terima kasih juga buat my husband
Sebab selalu ada disisi. Mula mula dia tidak sokong tapi tidak juga menghalang. Tapi sekarang dia kini juga merupakan rakan kongsi Ieka. Thank you sebab restu dan doa hubby yang buatkan hny boleh sampai tahap ni. 

Terima kasih juga buat keluarga, sahabat handai dan juga kawan kawan yang sentiasa menyokong Ieka dari belakang.

Apapun yang Ieka mulakan adalah dari perasaan ingin mengubah ekonomi keluarga. Terlalu banyak wishlist yang Ieka buat dan semua tu adalah mustahil jika Ieka masih tidak memulakan langkah awal dulu. Mentor ieka dah pesan banyak kali," jangan fikir panjang, awak buat je dulu" 

What if pada waktu tu Ieka jawab 
"Takpela, tak bersedia lagi" 
"Saya fikir dulu lagi lah"
"Saya mana pandai"
"Nanti saya mula, mentor lepas tangan macam mana"

Rupanya semua tu duri dalam minda ieka sendiri. Belum lagi mula dah terbayang macam macam.

Semua bisnes mesti ada risiko..tapi yg bestnya, bila bisnes bermentor ni, setiap risiko dan strategi dilalui bersama..setiap masalah, mentor sama2 cari jalan..

Sebab, dorang pun melalui benda yg sama.

Yg penting DUIT (Doa + Usaha + Ikhtiar + Tawakal)

Sekarang ni Ieka rasa bertuah sebab mulakan busines dengan TLC ni tau. Ilmu FREE sentiasa ada.

Modal ikut mana mampu. Asalkan Mula.

Yang tak tau berniaga tapi teringin nak berjaya, business dengan TLC la jawapan paling tepat.

Sekarang semua klik klik je kan, tak perlu da nak ketuk ketuk pintu rumah orang, cuma ketuk ketuk keypad telefon je.

Da nampak peluang? Sayang kalau masih nak fikir alasan alasan. 

#pewaris5angka
#roadtoDSM
#DreamBigAchiever

Di bawah ni pula merupakan protege pertama Ieka yang sama sama naik pentas bersama Ieka. Alhamdulillah Ieka yang dulunya tak yakin dapat bawa rakan kongsi naik pentas, tapi berkat bimbingan dan tunjuk ajar dari mentor dan kerjasama dari rakan kongsi hasilnya ieka berjaya tarik tangan rakan kongsi untuk naik pentas pada hari Anugerah.  Sangat berbangga dengan beliau.

Kalau ikutkan beliau ni kalau tak nak buat side income ni pun takpe. Sebab beliau lebih daripada mampu. Tapi bila di tanya alasan, beliau kata semuanya untuk family. Nak tambah amaun saving lagi.. Hidup tidak selalu cerah. Untuk persediaan jangka masa panjang, beliau memilih untuk berada dalam group Top Leaders Circle. 




Sekarang Ieka nak share gambar mentor-mentor Ieka pulak. 😘😘




Mereka ialah sis Mazlina, dan CDM Salleha Roslan.

SET KEMPIS PERUT SEPANG


Salam Semua. Terima kasih sudi singgah..hehehe..
Kalini Ieka nak share sedikit info tentang set kesihatan yang budget dalam masa yang sama boleh slim. 
Ia adalah min kaffe & Garlic Tablet.
Pernah dengar tak?? 
Kalau tak pernah dengar, meh Ieka share



KEISTIMEWAAN MINKAFFE
✔ANTIPENUAAN
 ☞ agen antioksida yang baik
✔MENGAWAL PH BADAN 
☞ boleh meneutralkan toksin berasid dgn cepat seperti asid urik, gula dalam darah, kolestrol dan lain2
✔MENCEGAH dan MERAWAT
☞ penyakit kronik seperti penyakit jantung, darah tinggi, buah pinggang, kencing manis, migrain, kanser dan lain2 masalah kesihatan
✔MEMBAIKI MASALAH PENGHADAMAN
☞ seperti gastrik, ulser perut, masalah usus, buasir, sembelit, juga sebagai diet yg ekonomi
✔MEMPUNYAI KESAN
☞ DETOKSIFIKASI

✔Melegakan masalah
☞ ALAHAN, pigmentasi dan lain2 masalah kulit
✔Menberikan
☞ TENAGA dan juga kualiti kesihatan yg baik kepada badan


RAMUAN UTAMA KOPI
Serbuk kopi segera Robusta, Garam Buluh, Krimer Bukan Tenusu, Maltodextrin, Serbuk Koko, Aspartame, Mengandungi Bahan Penstabil dan Bahan Perisa yg dibenarkan.


KHASIAT DAN KEBERKESANAN
Kaya dgn unsur anti-pengoksidaan, kaya dgn bahan mineral dan elemen surih seperti magnesium, besi, kalsium dan kalium.
Menghilangkan keletihan fizikal dan mental.
Melegakan tekanan.


Sekarang mari baca info tentang garlic pula

RAMUAN UTAMA
Bawang Putih


KEBERKESANAN 

➮ Membantu menurunkan kandungan lemak darah dan kolesterol darah, mencegah penyakit kardiovaskular dan arteriosklerosis.

➮ Menghalang pembekuan darah untuk mencegah berlakunya trombosis.

➮ Membantu dalam fungsi penghadaman dan membuka selera, melegakan perut kembung dan ulser peptik.

➮ Membasmi kuman dan keradangan serta mencegah jangkitan penyakit.

➮ Membantu menyelaras gula darah dalam badan.

➮Menggalakkan peredaran darah dan metabolisme.

MENGAPA GARLIC TABLET PILIHAN TERBAIK UNTUK KEMPISKAN PERUT?
♡ Hanya 4 biji sehari
♡ Diperbuat daripada pati Bawang Putih yang bermutu tinggi.
♡ Tiada Bau Bawang Putih & Rasa Pedas
♡ Membantu mengeluarkan angin dalam badan / melawaskan sistem penghadaman
♡ Tidak mendatangkan kepedihan kepada mukosa gastrik serta mudah diserap oleh usus kecil


KEPENTINGAN GARLIC PADA TUBUH BADAN :
➮ Meningkatkan tahap sistem penghadaman, fungsi jantung yang baik kerana mengandungi ekstrak sapearmint.

➮ Merupakan Antibiotik semulajadi yang selamat dan sangat bagus untuk pertingkatkan sistem keimunan badan supaya boleh menghalang sakit berjangkit seperti selesema, kulat, kuman, virus dan yis candida.

➮ Membantu atasi masalah alergi dengan meningkatkan keimunan terhadap penyakit alergi seperti hidung yang sensitif, sinus, arlegik, asthma, selesema, dan hepatitis.

➮ Meningkatkan dan membantu dalam masalah sistem penghadaman seperti kembung perut, senak perut, ulser gastrik dan ketidakhadaman.

➮ Menstabilkan tekanan darah tinggi dengan pengambilan konsisten 2-4 biji tablet Garlic sehari selepas makan.

➮ Melindungi sel-sel darah dari kemusnahan yang disebabkan kehadiran logam dalam tubuh dan sekaligus menghalang kerosakan hati oleh bahan kimia yang terkandung dalam tubuh badan tanpa kita sedari

➮ Membantu menurunkan paras kolestrol, LDL, trigliserid, dan kelikatan darah mengurangkan bekuan darah, meningkatkan HDL, melindungi jantung dan menghalang strok dan penyakit koronari.

➮ Membantu merawat kanser serta membantu mengurangkan peratusan bahan pencetus kejadian kanser iaitu Nitrosamine. Garlic merupakan anti-oksidan kerana mengandungi sebatian selenium + germanium + acid amino yang melindungi tubuh dari radikal bebas yang merupakan antara penyebab kanser.

➮ Mengelakkan Oderma iaitu air terkumpul dalam badan terutama pada kaki dan pergelangan kaki.

➮ Membantu menangani masalah organ-organ pernafasan tersumbat akibat batuk dan brokitis yang berterusan, sakit kerongkong, selesema, dan resdung (sinus)

➮ Bagi yang mempunyai dIabetes - Garlic dapat meningkatkan pengeluaran insulin dan merangsang hati untuk mengawal gula dalam darah.

➮ Mampu melawan bakteria dan semua jenis jangkitan pada:
❋ Kerongkong & telinga (throat & ear infection)
❋Perut memulas (stomach upset)
❋Cirit-birit (Diarrhea)
❋Brokitis
❋Luka-luka (infected wounds)
❋Jangkitan yang berulang-ulang seperti telinga, kerongkong, gusi, mulut, dada, sistem air kencing

CARA PENGAMBILAN HAI-O GARLIC
➮ Dua kali sehari, 2 biji setiap kali, diambil dengan air suam.
➮ Diambil sebelum sarapan pagi dan sebelum tidur malam
➮ Sesuai diambil oleh semua golongan kecuali kanak-kanak yang berumur 3 tahun ke bawah
➮ Sangat digalakkan untuk ibu mengandung untuk menguatkan daya imunisasi dan stamina


SOAL JAWAB GARLIC TABLET

Apakah kesan bawang putih?
➮ Bawang putih kaya dengan nutrien, komponennya berfungsi untuk membantu menyelaras insulin, menurunkan lemak darah, melambatkan proses penuaan, mencegah artritis, membasmi kuman dan melegakan keradangan dan mencegah mutasi sel.


Adakah mulut berbau selepas mengambil Hai-O Garlic?
➮ Hai-O Garlic mengaplikasikan teknologi canggih untuk mengekstrak intipati bawang putih untuk menyingkirkan rasa tajam dan baunya yang tidak menyenangkan. Maka mulut tidak akan berbau selepas mengambilnya.


Jika bawang putih ditambah dalam lauk seharian, adakah kita perlu mengambil lagi Hai-O Garlic?
➮ Sebahagian besar nutrisi bawang putih telah dirosakkan selepas bawang putih dimasak dalam suhu tinggi. Namun, Hai-O Garlic mengaplikasikan teknologi canggih untuk mengekstrak intipati bawang putih, dapat mengekalkan nutrisi bawang putih dan lebih sihat untuk badan.


Adakah nilai nutrisi bawang putih lebih tinggi jika ia dimakan terus?
➮ Jika bawang putih dimakan terus, ia perlu dihiris dan terdedah kepada udara kira-kira 15 minit supaya ia dapat bergabung dengan oksigen untuk menghasilkan allicin. Kemudian ia perlu dikunyah dengan seragam demi memastikan nilai nutrisi bawang putih dapat berfungsi sepenuhnya. Namun, rasa bawang putih yang tajam dan meninggalkan bau busuk dalam mulut, dan menyebabkan kebanyakan orang tidak dapat menerimanya.


Bolehkah kanak-kanak dan ibu mengandung mengambil Hai-O Garlic?
➮ Kanak-kanak berumur 3 tahun dan ke bawah tidak dicadangkan untuk mengambil, sementara kanak-kanak berumur 3 tahun dan ke atas pula perlu mengurangkan saiz pengambilan kepada separuh. Nilai nutrisi bawang putih adalah tinggi, dapat menguatkan daya keimunan dan stamina bagi ibu mengandung. Jika ibu mengandung mempunyai tanda keguguran atau sering menghadapi masalah keguguran, terutamanya mereka yang bersusuk badan panas, adalah dicadangkan supaya mengelakkan makanan pedas seperti bawang putih dan cili.

Harga 
1 botol Garlic - RM 44.00
1 box Min Kaffe - RM 33.00
Beli 3 box/botol ke atas dan anda akan dapat diskaun
Whatsapp »»»» 01110328085

Tuesday, 18 July 2017

BENGKUNG PALING VIRAL / PREMIUM BEAUTIFUL

Assalamualaikum dan selamat sejahtera...


Alhamdulillah bertambah viral bengkung kita Gara-gara bengkung kita diVIRALkan oleh Siakap Keli 

Alhamdulillah tepat sangat pilihan uol yang nak jaga badan dengan Premium Beautiful.

Jangan risau, tak pakai Vellfire pun mampu je sarung PB. Sebab kami ada pakej MAMPU MILIK untuk uol semua.

Dapatkan dari Agent Sah dan Terlatih kami di #No1CertifiedPremiumBeautifulExpert
CONFIRM TAK MENYESAL
 Ieka : 011 10328085

Jom baca apa yang best sangat Bengkung PB ni sampai boleh ada dalam page SIAKAP KELI