Wednesday, 22 May 2019

PENGEDAR KOPI GARAM BULUH / KOPI VIRAL / MIN KAFFE SEPANG, SELANGOR



Min kaffe Tawau, min kaffe sepang, min kaffe selangor, min kaffe putrajaya, min kaffe Jakarta,



High demand sungguh la Min Kaffe ni. Tak kira bulan apa pun. Hari-hari orang cari. Ni mentor Ieka. Yang 102kilo dulu tu. Sekarang 56-58kilo macam tu la. Selain pakai Premium Beautiful, beliau amalkan Shake Me Cocoa dan Min Kaffe ni.
Tu yang dah 3 tahun, badan maintain je slim. Hari ni membakar dengar order lebih muatan velfire ni.

Min kaffe Tawau, min kaffe sepang, min kaffe selangor, min kaffe putrajaya, min kaffe Jakarta,


Untuk yang nak dapatkan  promo istΓ­mewa, grab sekarang dapat Percuma another box tau. Yang nak jadi dropship atau agent, jom buat duit raya dengan kopi premium yang baru dapat best brand award ni.

Kalau jadi agent, InsyaAllah boleh buat sampai dapat bonus 3 hingga 4 angka masuk ke akaun 11hb jun 2019 tau. Bolehla buat saving after raya kan.
Atau boleh buat untuk cover duit minyak dan tol balik dari kampung.



Jom sembang dengan Ieka macam mana nak buat.
Klik je link 
πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡

#weapon35
#minkaffeKLIA
#minkaffe
#kopigarambuluh


Min kaffe Tawau, min kaffe sepang, min kaffe selangor, min kaffe putrajaya, min kaffe Jakarta,

Min kaffe Tawau, min kaffe sepang, min kaffe selangor, min kaffe putrajaya, min kaffe Jakarta,

Min kaffe Tawau, min kaffe sepang, min kaffe selangor, min kaffe putrajaya, min kaffe Jakarta,

Min kaffe Tawau, min kaffe sepang, min kaffe selangor, min kaffe putrajaya, min kaffe Jakarta,




Thursday, 9 May 2019

KOPI GARAM BULUH, KOPI PALING LARIS. PENGEDAR SAH MIN KAFFE SELURUH MALAYSIA.

Assalamualaikum pembaca semua. 
Ramadhan datang lagi. Semoga Ramadhan kalini memberi sejuta keberkatan buat kita semua. 

Entry kalini Ieka nak share pasal kopi. 


Kopi paling laris Juga dikenali sebagai kopi garam buluh. Atau nama sebenarnya adalah Min Kaffe. 


Min kaffe, Kopi garam buluh, kopi laris, min kaffe Sepang,










Laris tu je membawa maksud, 

✅Sangat dikenali
✅Sangat disukai
✅Sangat berkualiti

Dapatkan promo jimat, beli 11 kotak FREE 1 sekarang. 


Untuk yang nak guna sendiri, jimat dah duit anda dengan min kaffe promo Ramadhan ni.


Untuk yang nak guna sambil jana pendapatan, memang tepat sangat pilihan untuk berkongsi kebaikkan Min Kaffe ni pada orang lain. 


11 kotak 2 hari in shaa Allah clear stok in hand. Sementara stok masih ada di HQ dan stokis, ambil peluang untuk grab dan buat stok in hand untuk berkongsi pada kenalan dan sesiapa saje yang memerlukan. Sebab Min Kaffe ni Kopi Premium.


Membantu untuk;

☕Melawaskan
☕Beri tenaga
☕Hilangkan Ngantuk di siang hari
☕Sesuai untuk yang ada gout, darah tinggi dan kencing manis. 
☕Rasa Kenyang di bulan puasa
☕Naik kan mode happy

Ingat kopi, ingat Min Kaffe.

Minum panas sedap. Minum sejuk pun lazat.

Sambil minum, anda berpeluang untuk memenangi hadiah bernilai 100k! Jom cun sihat dengan Min Kaffe.


Klik link wasap Ieka untuk direct chat dengan Ieka


Wasap me



Kopi Garam Buluh, kopi laris, kopi viral, minkaffe


Kopi Garam Buluh, kopi laris, kopi viral, minkaffe


Kopi Garam Buluh, kopi laris, kopi viral, minkaffe


Kopi Garam Buluh, kopi laris, kopi viral, minkaffe


Kopi Garam Buluh, kopi laris, kopi viral, minkaffe



Kopi Garam Buluh, kopi laris, kopi viral, minkaffe


Kopi Garam Buluh, kopi laris, kopi viral, minkaffe



Jadi jangan lepaskan peluang untuk memenangi hadiah peraduan bernilai RM 100 000


JOM TERUS  WASAP IEKA Untuk mengetahui dengan lebih lanjut. 
Thank you sudi singgah 😘😘