Friday, 13 January 2017

TLC MASKULIN.. DULU TAK SUPPORT

Suami REJECT!Suami TAK SUPPORT!Suami PERLI isteri berniaga!

"Jual corset? Jual barang orang perempuan? Eh gila apa? Malu lah weh! Ada ke orang perempuan nak beli dgn kami? Ish! Buang tebiat sungguh bisnes TLC ni!!!"
.
"Saya tolong hantar isteri dari jauh boleh la ke kelas2 TLC ni. Tak nak masuk campur! Kerja orang perempuan biar lah dorang uruskan!"
.
"Awak nak berniaga? Saya xyakin betul dgn awak ni!!! Boleh ke awak niaga ni??? Was2 saya.." (dia tak niaga pun tapi duk takutkan isteri dia yang nak berniaga)
.
Itu lah ayat2 awal dari kalian bertiga bila JUMPA TLC! Ayat mereka memang semestinya LOGIK! Nama lagi lelaki, mesti semua kena based on LOGIK dan BUKTI! 
.
Tengok la mereka sekarang! Tau apa kata mereka lepas mereka FAHAM bagaimana LELAKI BERNIAGA BERSAMA TLC?
.
"Nak berniaga tak boleh syok sendiri. Baru tau yg Kite jual barang orang perempuan la senang, sebab mereka yg suka membeli!!"
.
"Tak tahu pulak berniaga dgn TLC ni memang sungguh2 mentor ajar.. memula nak check jer betul ke TLC akan ajar isteri saya yg xberapa pandai niaga ni.. eh alih2.. tak tahan juga tengok isteri je dapat 4-5angka bonus.. saya pun selit la sekali.. hihihi niaga suami isteri syok!!! Kalo busuk2 Isteri dpt 4angka.. saya 4angka, jadi 5angka juga utk family kami!"
Tahniah to Suami Awesome TLC, dulu, kalian tak support, tak suka, tapi suka perli isteri, KINI kalian FAHAM apa itu berniaga bersama TLC, kalian menjadi tulang belakang isteri2 utk berniaga!
.
TAHNIAH! Kalian adalah wajah TLC MASKULIN dgn pencapaian perniagaan kalian sendiri bersama isteri!
.
Kami di TLC bangga dengan DDM Nuzul, DSM Fendi, dan DSM Tarmizi!!! Jika anda boleh, pasti lebih ramai yang boleh! 💪🏻
#TLCMaskulin #TopLeadersCircle

No comments:

Post a comment