Saturday, 8 July 2017

PREMIUM BEAUTIFUL EXPERT SHAH ALAM : FREE COACHING

Assalamualaikum semua.. semoga u'olls sentiasa sihat dan happy selalu. Entry kalini nak share dengan u'olls tentang aktiviti ieka pada harini. Sebenarnya dah beberapa kali dah pun aktiviti macam ni yang ieka attend. Tapi kalini baru Ieka nak tulis kat blog pula..

Sebabnya.. topik yang Ieka belajar kalini sangatlah best..iaitu ilmu premium beautiful. Haaa... sebab tu kami dalam Top Leaders Circle ni pakar Premium Beautiful u'olls.. 

Bukan main redah je tau. Ada caranya untuk nak tentukan saiz yang sesuai yang buat u'olls jatuh cinta dengan PB ni. 

Ieka kongsikan beberapa keping gambar masa di kelas tadi eh.. tak banyak..sikit je..

baby Ziyad kena ikut mama ke kelas harini. 





Alhamdulillah diberikan peluang untuk mengacara majlis ilmu harini. 1st time experience tau. Tu yang bestnya TLC ni. Dari kurang yakin, Ieka diajar untuk meningkatkan keyakinan diri.


Ieka ada Big why nak berjaya dalam bisnes ni. Tapi Ieka tak nak jadikan Big why Ieka untuk tidak hadir kelas ni.


Dah habis pun gambar.. haaa.. memang bestla kelas harini, selain menimba pengalaman menjadi pengacara majlis, dapat lagi ilmu tentang PB.
U'olls pastikan tau, kalau nak beli Premium Beautiful Corset, mesti cari PB Expert. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜

Boleh contact ieka untuk free fitting & consultation

Jangan segan tau

No comments:

Post a comment