Sunday, 4 March 2018

BERNIAGA MODAL SIKIT. DROPSHIP SEPANG, DROPSHIP SABAH

MODAL TAKDE TAPI SEKARANG TOTAL SALES DAH RM9000

Belum sampai setahun berniaga dengan SHOM, Tapi total sales beliau dah mencecah RM 10, 000.
Kenapa boleh jadi macam tu??

Haaaa, sebab itulah Ieka kata best dan seronok bila berniaga dengan SHOM ni. Orang yang  modal tak banyak pun boleh maju.

Yang lagi best, dalam team Ieka, walaupun berniaga tak banyak modal, modal cuma sedikit, tapi jika rajin dan nak berjaya, juga sudi diajar dan belajar, team Ieka sentiasa berikan suntikan semangat, guide dan tunjukkan cara dan ilmu supaya boleh sama-sama berjaya.

Berniaga secara berkumpulan lagi seronok dari berniaga secara solo. Yang penting kita tahu apa yang kita nak.
Nak bonus gemokkk setiap bulan? Sesiapa pun boleh.

Kerana kejayaan tidak datang bergolek, tapi tidak mustahil untuk dicapai.

Pssss..Uols nak join tak group dropship saya. Kita jual #MinCha Tea fazura dan kopi kurus #MinKaffe
Huntong adalah 100 ke 1000 ringgit sebulan. Boleh la buat beli tudung raya 3 helai. Satu untuk awak, satu untuk mak, satu untuk mak mertua. Sukaaaaa tak?

Register cuma RM50 sahaja kalau nak join dropship ni. Jom cari duit raya sam-sama. Klik link untuk daftar. http://www.wasap.my/601110328085

No comments:

Post a comment