Sunday, 4 March 2018

Make up tutorial Cozuma series Express version Sepang

Salam semua. Entry kali ni Ieka nak share video Ieka mekap express guna set mekap Cozuma.

Make up express tapi nampak full coverage.
Haaa, untuk makluman korang, CC cream cozuma gada satu kos color je tau, sebab cozuma ni akan ikut warna darah kita sebab tu kita takde banyak-banyak jenis code foundation.
yang bestnya kan make up tu tak bercapuk.

Jadi, tema make up yang Ieka nak buat dalam video ni ialah “guna jari pun boleh” hehehehe.

Jemput tengok video Ieka yang tak seberapa ni eh.




Terima kasih sudi menonton video Ieka.
Nak order cozuma boleh klik link whatsapp Ieka.


http://www.wasap.my/601110328085

Ieka ada beberapa gambar produk Cozuma.boleh cuci mata eh 




No comments:

Post a comment